2777
2789
تو رقابت کنجور مخضوصا الان ک شرط معدل شده معدل شما خیلی رتبه رو میکشه پایین. کاملا درسته و استمرار م ...

اتفاقا من جزو برترین معدل هابودم دوم اینکه وقتی شما هنوز نمیدونی دینی فارسی و عمومی ها حذف شده بهتره باعث ناراحتیه کسی نشی چون نمیدون

لطفا برای قبولیم توی کنکور دعا کنید🥺💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا من جزو برترین معدل هابودم دوم اینکه وقتی شما هنوز نمیدونی دینی فارسی و عمومی ها حذف شده بهتره ...

این چه طرز حرف زدنه! 

همون اول هم گفتم راجع به درسای انسانی اصلا اطلاعاتی ندارم، تا حایی ک من اطلاع داشتم فارسی و دینی جزو درسای تخصصیه رشته انسانی بودن! 

و بنده نگفتم معدلت بده گفتم نسبت به رقبای برتر از خودت اونقدر بالا نیست! من خودم معدلم ۱۹و۶۴ بود ولی خب قصدم کنکور نبود بخاطر همین نرفتم برای ترمیم. 

ماشاالله شما ک همه چی سرت میشه دبگه چرا میای میپرسی؟ 😒😑

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀