2777
2789
پشت کنکورم

۱۴ساعت زیاده من خودم از ۳/۴ساعت تابستون شروع کردم آلان شده ۸/۹ساعت

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش بگو

این برنامس که همه دانش آموزا و دانشجو های دنیا هستن از هر زبانی و ایرانیم زیاده و سوالی هم داشته باشی میتونی بپرسی دوست پیدا کنی کلی امکانات باحال درس خوندن داره

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
تجربی

خیلی کارت سخته پس از الان برو شروع کن 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

راحیل با این برنامه بخون

۲ ساعت زیست

۲ ساعت ریاضی

۱ ساعت یک روز در میون زبان و ادبیات

۲ ساعت شیمی

۲ ساعت فیزیک

۱ ساعت یک درس در میون عربی و دینی

جمعه ها ۲ ساعت زمین ۲ ساعت زیست + مرور زیست هفته

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

نه اینطور نیست.

نمیگم نمیشه جمع کرد، همشو نمیشه و حتی اگه بشه کیفیت مطالعه میاپ پایین، چجور مغز میتونه بغبولولی ک یهو روزی ۱۴ ساعت درس بخونی؟؟ لطفا امید واهی ندید، نصفشو میشه جمع کرد با کیفیت بالا، ولی همشو تو این مدت کم با سطح سخت سوالات نمیشه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
من رشته انسانیم میشه به نظرت

حقیقتا من خودم تجربی بودم و کلن قید کنکورو زدم، چون ن به هزینه هاش میصرفه ن استرس و فشاری ک وارد میشه به ادم. 

درباره رشته انسانی نمیتونم نظر بدم چون درموردش اطلاعاتی ندارم، ولی بزار خواهرانه بهت بگم ب حرف این مشاورای زرد ک میگن از الانم شروع کنی میرسی رویات باید برات مهم باشه و جملات انگیزشی مزخرف میگن گوش نکن! تو این زمان کم اضلا نمیشه همه رو جمع کرد چون هم حجم مطالب بالا شده و سطح سوالا رفته بالا(باعرض پوزش)این بی شرفا اینارو میگن ک جیب خودشونو پر پول کنن،با این امید که الان بخونی سال بعد قبولی شروع کنی سال بعد هم انگیزه و انرژیت تحلیل میره هم پولتو میزی سطل زباله ، تو میتونی از الان بخونی برای کنکور ۱۴۰۵!تو اینحور برد کردی و زمانت مث ی رتبه برتره، هم وقتت زیاده هم انرژی و انگیزت سیو میشه. 

حقیقتا من خودم تجربی بودم و کلن قید کنکورو زدم، چون ن به هزینه هاش میصرفه ن استرس و فشاری ک وارد میش ...

عزیزم من پایم خوبه...رشته تجربی آره چون خیلی رقابت زیاده خداروشکر من نرفتم اون رشته ولی رشته ی انسانی کافیه مرور زیاد داشته باشه چون بیشترش حافظیه و متن محور ولی درسایی مثل عربی و فنون و فلسفه که یه خورده سخت تره با یادگرفتن قلقش قبولی تازه با میانگین بیست سی درصد و مهد نهایی۱۶قبولی دادن من نهایی پارسالم۱۸/۸۳شد 

لطفا برای قبولیم توی کنکور دعا کنید🥺💖

عزیزم من پایم خوبه...رشته تجربی آره چون خیلی رقابت زیاده خداروشکر من نرفتم اون رشته ولی رشته ی انسان ...

تو رقابت کنجور مخضوصا الان ک شرط معدل شده معدل شما خیلی رتبه رو میکشه پایین. 

کاملا درسته و استمرار مرور باعث میشه ک ادم پیشرفت کنه! 

ولی اینم در نظر بگیرید شما درسای خیلی  بیشتری نسبت به ریاضی و تحربی تو دفترچه کنکورتون دارید ک باید اونارم ازمون بدید! و بنظر من همه درسای رشته انسانی مهمن دینی فارسی عربی علوم فنون و.. 

اینا درسایی ان ک واقعاااا باید تو بازه زمانی مناسب روشون کار بشه. 

2810