2777
2789
عنوان

شربت مجسترول برای بچه‌های کم وزن

39 بازدید | 6 پست

دخترمو بردم دکتر اطفال متخصص رسد و تغذیه. ب دخترم شربت مجسترول تجویز کرد الان دوهفتس میخوره یکم انگاری وزن گرفته ولی همش بی حال و خوابه .۴سالشه 

کسی ب بچش این شربت داده؟؟؟

برای دخترم دعاکنید صلوات بفرستید واینمیسه ،راه نمیره، دخترم‌ باتمام وجودم دوستدارم ❤️
حتما توش سیپرو داره ..روش ترکیباتشو چی نوشته و چقدر تو چند وقت وزن گرفته

اره داره . دوهفته اس میخوره . وزن نکردم ولی فکرکنم یک کیلو یک و نیم وزن گرفته باشه  آخه خیلی کم وزن هست ۹۸۰۰بود

برای دخترم دعاکنید صلوات بفرستید واینمیسه ،راه نمیره، دخترم‌ باتمام وجودم دوستدارم ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره داره . دوهفته اس میخوره . وزن نکردم ولی فکرکنم یک کیلو یک و نیم وزن گرفته باشه آخه خیلی کم وزن ...

سیپرو خواب  آوره ولی اگ دکتر داده خب زیاد ایرادی نداره در حد یه قوطی بنظرم 

2805
سیپرو خواب آوره ولی اگ دکتر داده خب زیاد ایرادی نداره در حد یه قوطی بنظرم

اره یدونه داد گف یماه بخوره یکم وزن بگیره . ولی بچه من مشکل جسمی داره میبرم کاردرمانی باید سرحال باشه امروز خیلی باحال بود تمرین نکرد اصلا

شب فقط بهش بده صبحا نده

اره دیگ میخوام کلا قطع کنم صب امروز نداده بودم بازم بی‌حال بود دیگ هفته ای یبار دوبار میدم . شربتش خیلی قوی هست