2777
2789
عنوان

نامزدم تصادف کرده

289 بازدید | 20 پست

بدلیل حساسیت بچه های اینجا از کلمه نامزد استفاده کردم 

خیلی نگرانشم میگم برم ببینمش سریع برگردم  اما بخش پره مرده هم معذب هستم هم خودش میگه الان نیا فردا صب بیا آخه فردا هم فامیلاشون اونجا صف میکشن 

چیکار کنم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری تصادف کرده🙁

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

صبح زود برو

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

مگه الان راه میدن داخل بیمارستان؟ 

نظر من اینه همونجور خودش میگه فعلا صبر کن شد فردا برو نشد ، بعد اینکه خوب شد ترخیص شد برو ببین 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

برو البته بستگی ب بیمارستانش داره اگه امل هستی الان نمیژارن بری ملاقات از ساعت دو تا ۵ میتونی بری فقط

چون امل فقط یه بیمارستان برای تصادفی ها داره اونم ک ۲ تا ۵

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

پاشو برو..خب بخش پُره مرده ک باشه...تو چیکار ب بقیه داری ماسک بزن و عینک افتابی ک شناسایی نشی

شب عینک بزنه؟😐😫🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”