2777
2789

نمیدونم تونستم منظورمو درست برسونم؟ 

ینی اینکه حس اینکه اونا مرد هستن بهتون دست نده 

نه اینکه تر.نس باشن و اینها 

انقد باهاشون راحتی که انگار داری باهمجنس خودت میحرفی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا با ی ترن س حرف زدم و میتونم با جرعت بگم خیلی آدم های قابل اعتمادینجامعه اونا رو ترسناک نشون مید ...

ترنسای سمت دانشگاه ما رو ببینی چی میگی😂😂

تئاتر شهر،۸ شب به بعد

یه بار همسرم نبود،بعد تنها سوار شدم که برم تا جایی که ماشین پارکه.چون تو طرحه اونجا،ماشینو گذاشته بودم دم خونه دوستم.یکیشون که زن نما بود رفته بود تو واگن مردا خواست یه مردو که با رلش بود دستمالی کنه،بعدم عشوه میومد میگف بوسم کن،دوس دخترتو ول کن منو بوس کن.آقا واگن مترو ریخت به هم ناجور‌.

منم داشتم از ترس میمردم فقط‌ تا دو تا ایستگاهو رد کرد زودی پریدم پایین.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ترنسای سمت دانشگاه ما رو ببینی چی میگی😂😂تئاتر شهر،۸ شب به بعدیه بار همسرم نبود،بعد تنها سوار شدم ک ...

همشون اینجور نیستن آخه 😂ولی برگام چقد طرف آویزون بوده

نمیدونممم من با یکیش صحبت کردم قبلا تو مجازی بیشتر افسرده بود و ناامید بود نسبت به همه چی

تر ن س هم آدمه مثل ما تو آدما هم خوب و بد وجود داره اینم اینجوره از شانس شماها ی ذات بدش سر راه شما قرار گرفته😂

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

همشون اینجور نیستن آخه 😂ولی برگام چقد طرف آویزون بودهنمیدونممم من با یکیش صحبت کردم قبلا تو مجازی ب ...

خیلی وحشتناک بود😂

نه همشون که بد نیستن

ولی تئاتر شهریاشون یه حال خرابی دارن😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨