2777
2789
عنوان

بنظرتون بااین آقا چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 63 پست
یاخداااااقضاوت کردم من؟؟؟؟میگم شوهرم به من میگه لابد لخت و پتی بودی بهت پیشنهاد دادن شمارو نمیگم آخه ...

بله شرمنده من بدمتوجه شدم،نه به شوهرم نمی‌گم باورکن اگه بگم علاوه بر خونی که ریخته میشه میگه بایدچادری بشی😂😂

ینی چون گفتم اهل دوستی نیستم خوشم اومده؟این وقت شب تنهامن کجابرم کباب بخرم،این سرکوچس

آخه عزیزم اسنپ فود ندارید؟یا رستوراناتون پیک بیرون بر ندارن؟

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برامنم همین یه موردنیس،خیلی پیش میاد ولی این مشکل اینجاس نزدیکمه مدام میبینمش،هرجابخوام برم ازجلونغا ...

ببین اصلا احساس کن نمیبینیشون

ببین تو خیابونی که من ازش رد میشم و مجبورم رد شم 

۳تاپسر جووووون هستن هرسه تا بی شرف و بی وجودن 

بع آدم چش دارن 

اصلااا انگار نمیبینمشون

کلا واسه همه انجوری ان اونجور آدما!

2805
به شوهرم بگم خون به پا میشه عزیزم همه میفهمم آبروریزی میشه،بعدم این وقت شب من کجامیتونسم برم تنها

چی بگم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

به شوهرت بگو حس می کنم مرده یکم هیزه بد نگاه به زن ها می کنه دوست ندارم برم ،مستقیم نگو شماره داده ...

نگفتم به شوهرم چیزی،رفتم مغازش گفتم مثل اینکه اون شب حساب نکردین گفت نیتم چیز دیگه ای بود توروخدا شمارم بگیر فدات میشم وازاین حرفا،گفتم لطفاسریع حساب کنید من برم،گفت خیلی جدی هستی ترسیدم دیگه،حساب کردواومدم 

چرا تو رو میفرسته؟ نکنه ریگی به کفششه؟ چطور میشه اخه یه مرد زنشو بفرسته خرید؟

واا ،سرکوچمونه،کبابیه،خودش سرکاره مثلامیگه خودت بخر،یابیرونه پسرم ایرادمیگیره میریم میخریم

واا ،سرکوچمونه،کبابیه،خودش سرکاره مثلامیگه خودت بخر،یابیرونه پسرم ایرادمیگیره میریم میخریم

از این به بعد بزنگ بگو برات بفرستن پولی هم ک نکشید بدرک حلالت خواست بکشه

2810