2777
2789
معلومه که نمیشه یکیو از ته دلت بخوای ولی بود و نبودش فرق نکنهمشکل اینه که این تصور ماست که طرف از ته ...

اره توهمات ذهن خودمون ک با حرفا طرف خام میشیم وگرنه محاله کسی یکی بخاد بتونه یک روز ازش بی خبر بمونه چه برسه ۳ ماه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
اره توهمات ذهن خودمون ک با حرفا طرف خام میشیم وگرنه محاله کسی یکی بخاد بتونه یک روز ازش بی خبر بمونه ...

اخه ما خودمونو گول میزنیم

وگرنه تو همون مدتی که با طرف هستی خود واقعیشو نشونت میده

مثلا موقع دعوا

یا وقتایی که پیش دوستاشه

یا جدیت داشتن یا نداشتن طرف درمورد رسمی شدن رابطه

ولی یه دختر چشماشو رو این چیزا میبنده فقط جملات دروغ و عاشقانه طرف رو باور میکنه

به نظرم بیشتر تقصیر خودمونه

{ خانم هستم }
هممنون، امیدوارم سه سال دیگه حالم مثل الانم نباشه یا مرده باشم ممنون که توی تاپیک شرکت کردین

خواهش .

آن شالا .

زمان زودی میگذره چشم بهم بزنی شده ۳سال دیگه.

چرا این همه آدمه مجرد موندن همه بالای ۲۷٫۸سال .

خواهش .آن شالا .زمان زودی میگذره چشم بهم بزنی شده ۳سال دیگه.چرا این همه آدمه مجرد موندن همه بالای ۲۷ ...

من نمیتونم با آدمی که حسی بهش ندارم ازدواج کنم از ازدواج سنتی متنفرم

🎻 

بستگی داره خب ممکنه ک برگرده ولی باید دید شرایط چطوری 

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
2809