2777
2789
عنوان

سی برای ازدواج دیره

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 32 پست
پس من چرا هیچ گزینه ای نداشتم؟الآنم 30 سالمه

۲۵ به بالا کمتر پیش میاد طرف همه چیزش باهات اوکی باشه

تعداد افرادی که خواستگاری کنن کمتر میشه خب

و پیدا کردن اونی که به دردت میخوره سخت تر

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

من خودم میگفتم ۳۰ ازدواج میکنم قسمت شد ۱۸ سالگی عقد کردم البته سه چهارسال نامزد بودم ولی انگار قسمت ک باشه ادم لال میشه هیچکار نمیتونه بکنه ..خلاصه ک زود بود بنظرم باید حداقل ۲۴ باشی و ایده آل ۲۶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نه ببین من الان اصلاااااا فکرم ازدواج خودم نیست و من الان سنم کمه آخه دیدم خیلیا ۱۸ ۱۷ ازدواج کرد ...

اونی که تو۱۷سالگی هول شوهر کردنه هیچ هدف دیگه ای برای خودش نداره تنها گزینش شوهر کردنه 

2805
هیچ وقت دیر نیستولی ۲۱هفته و شیش روز مونده

عزیزم چجوری تیکر و بردارم؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
نه نه ببین من الان اصلاااااا فکرم ازدواج خودم نیست و من الان سنم کمه آخه دیدم خیلیا ۱۸ ۱۷ ازدواج کرد ...

الان داره سن ازدواج پایین میاد

و یا مثلا طرف ۳۰ سالشه میره با دختر ۱۷ -۱۸ ساله ازدواج میکنه

منم سنم کمه

اما خودم و اطرافیانم بر این باوریم که اگر مورد خوبی بود و پسندیدیم ردش نمیکنیم

بالای ۲۵ سن واقعا بالا میره شاید مورد خوبی پیش بیاد

ولی اون هیجانی که زیر ۲۴-۲۵ هست رو ندارن 

و اونایی که میگن ۳۰ تا ۳۵ یا ۲۸ به بالا سن خوبیه اونوقت تو سلامت بچشون ممکنه به مشکل بخورن

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

اونی که تو۱۷سالگی هول شوهر کردنه هیچ هدف دیگه ای برای خودش نداره تنها گزینش شوهر کردنه

من ۱۸ ازدواج کردم ولی بعدش کنکور دادم رفتم دانشگاه مهندسی خوندم مدرک ایلتسمو قبلش گرفته بودم چند ترمی تدریس کردم تو نامزدیم گواهینامه رانندگی گرفتم الان کامل حرفه ایم و حتی رفتم دوره کاشت مژه دیدم یاد گرفتم باشگاه بدنسازی میرم یوگا کار میکنم و اینترنتی هم کار میکنم ..اینک میگی کسیک ۱۷،۱۸ سالگی ازدواج میکنه هوله و هیچ هدفی جز شوهر نداره اصلا درست نیس اینهمه آدم موفق

انفاقا الان برعکسهچون اکثرا دنبال دختر شاغل و موفقنکیس های زیر ۲۵ زیاد خوب نیستن

اتفاقا اکثرا اینطوری نیستن

مگر این که شغل خودشون کم در آمد باشه و میخوان با هم خرج زندگی رو بدن

من ۱۸ ازدواج کردم ولی بعدش کنکور دادم رفتم دانشگاه مهندسی خوندم مدرک ایلتسمو قبلش گرفته بودم چند ترم ...

ولی ۱۷یا۱۸سالگی سن ازدواج نیست ..حالا شما این وسط جزو موارد خیلی خاصی بودی که برات محدودیت ایجاد نشده و تونستی ادامه بدی

من اصلا نداشتم.

الان مجردی؟

خب بستگی داره دور و اطرافت چطور باشه 

و خیلی چیزای دیگه 

اتفاقا اکثرا اینطوری نیستنمگر این که شغل خودشون کم در آمد باشه و میخوان با هم خرج زندگی رو بدن

بستگی به شهر و منطقه داره شاید

ولی اطراف ما همه ی پسرای سطح بالا فقط با دختر شاغل و تحصیل کرده ازدواج میکنن اصلا خونواده هاشونم به دختر بیکار راضی نمیشن 

تکاپو برای نجات ✨️
ولی ۱۷یا۱۸سالگی سن ازدواج نیست ..حالا شما این وسط جزو موارد خیلی خاصی بودی که برات محدودیت ایجاد نشد ...

درسته منم ۱۸ عقد کردم ۴ سال بعد عروسی گرفتم بخاطر کرونا طولانی شد و الانم دانشجوم هنوز ولی در کل خیلی ب خود ادم و طرفش و موقعیتش بستگی داره منم موافق ازدواج زود نیستم اما برچسب هول بود و علاف بودن ب هر کسی ک سن پایین ازدواج کرده بزنی قشنگ نیس چون همه یجور نیستن

الان داره سن ازدواج پایین میادو یا مثلا طرف ۳۰ سالشه میره با دختر ۱۷ -۱۸ ساله ازدواج میکنهمنم سنم کم ...

و بشدت مخالف اختلاف سنی بالای ۵ سال واسه  ازدواجم

به نظرمن به سن نیس هروقت که ی کیس مناسب اومد خواستگاری ازدواج کن توهرسنی که بودی

دقیقا

2810