2777
2789
مگه چقدر میگیری عزیزم؟ اگر واست کافیه بیخیال بذار بگن اگرم خیر بگو بهشون کافی نیست

اول ماه یه چیزی حول و حوش ۸٠٠ میدن 

بعد اخه بخوام لباسی چیزی بگیرم عطر بگیرم یا هرچی دیگه میگن از پول خودت بده 

اخه یه هودی الان حداقل ۸٠٠ تومنه بعد چیز دیگه ای نمیمونه 

کلن میگن همه خرجات با همین باشه 

نهایت وسط ماه یه ۴٠٠ تومن اینا هم بزنن کارتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ماه یه چیزی حول و حوش ۸٠٠ میدن بعد اخه بخوام لباسی چیزی بگیرم عطر بگیرم یا هرچی دیگه میگن از پول ...

خب لباس که هر ماه نمیخری

بله لباس گرونه 

اما 1200 هم خوبه 

اگر شرایط بیشتر و ندارن که همینم کافیه 

مدیریت کنین 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خب لباس که هر ماه نمیخریبله لباس گرونه اما 1200 هم خوبه اگر شرایط بیشتر و ندارن که همینم کافیه مدیری ...

اره اگه چیزی نخرم که میمونه 

ولی الان یه عطر ۳٠٠ تومنه همه چی گرون شده بعد لوازم ارایشی یا پوستی هم میگیرم بعضی وقتا 

بعد من میبینم همسن و سالای خودم خوب خانوادشون خیلی خرجشون میکنه همه گوشی ایفون همه لیزر رفتن موها کراتین بهترین لباسا 

بعد من یه گوشی ساده دارم این پولم با کلی منت میدن که باید کل خرجامو باهاش بدم

اره اگه چیزی نخرم که میمونه ولی الان یه عطر ۳٠٠ تومنه همه چی گرون شده بعد لوازم ارایشی یا پوستی هم م ...

عاره درسته 

ولی اگر خانواده شرایط ندارن که نمیشه کاری کرد 

شرایط برای همه سخته 

برین سرکاری اگر وقت دارین 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

سرکارم اگه بتونی بری خیلی خوبه حقوق خود ادم به نظرم یه چیز دیگس

دوتا نی نی کوچولو دارم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
2810