آدم های خوب چی؟ بعد چرا برای من انقد دردناک بود اصلا نمیشد تحمل کرد فقط داشتم زجه میزدم
ادم های خوب همزمان از کل بدن خارج میشه
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
یادم نمیاد کاملشو ولی جالب بود که ایشون مثل شما داداشش رو از دست داده بود❤️
الان دیدم کلیپ رو.جالب ترش میدونی کجاس اسم برادرش امیر بود اسم داداش منم امیر بود و برادر اونم تصادف کرده بود برادر منم تصادف کرد. و اونم بعد برادرش افسرده شد و مشکل دیگه ای هم براش پیش آمد برای منم همینطور بعد برادرم افسرده شم و ی مشکل بزرگتر هم بهش اضافه شد دیگه نتونستم تحمل کنم گفتم باید بمیرم هر طور شده.تجربه اش خیلی خیلی مثل مال من بود منتها روح اون کامل خارج شد ولی من نتونستم تحمل کنم خیلی برام سخت بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان این کلیپ زندگی پس از زندگی رو دیدم.در واقع اینطور گفت ک وقتی از نوک پا روح رو میکشه ک خارج کنه ...
من طبق عقاید دین خودم گفتم زندگی پس از زندگی رو ندیدم
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤