2777
2789
عنوان

درسته ک روح آدم های بد از کف پاهاشون خارج میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد در همون حال دیدم یکی کنارم قسمت بالای سمت راستم ایستاده ولی جرات نداشتم برگردم نگاش کنم یا نمی‌د ...

جالبه عین تجربه شما رو یکی تو برنامه زندگی پس از زندکی داشت!  اونم ارزوی مرگ کرده بود و عزرائیل رو به صورت یه موجود قوی هیکل و قدبلند و عصبانی دیده بود که از انگشت شست پاش شروع میکنه به گرفتن جونش . اونم می گفت جون دادنم مثل این بود که دارن پوستم رو میکنن 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
جالبه عین تجربه شما رو یکی تو برنامه زندگی پس از زندکی داشت! اونم ارزوی مرگ کرده بود و عزرائیل رو ب ...

دیگه خیلی از خدا میترسم.قک میکردم خدا خیلی مهربونه ولی انگار همه چی خیلی جدی و با حساب و کتابه

دیگه خیلی از خدا میترسم.قک میکردم خدا خیلی مهربونه ولی انگار همه چی خیلی جدی و با حساب و کتابه

نه عزیزم من فکر میکنم چون ارزوی مرگ کرده بودین به اون شکل دیدین...اون آقا هم شدیدا آرزوی مرگ کرده بود

نه از دهان خارج میشه

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

نه عزیزم من فکر میکنم چون ارزوی مرگ کرده بودین به اون شکل دیدین...اون آقا هم شدیدا آرزوی مرگ کرده بو ...

من ندیدم اون قسمت رو.بعد اون دنیا چی شده بود براش عذاب کشیده بود ؟

اونم اون دنیا نرفته بود .روحش جدا شده بود و تو خونه چرخیده بود ...اسمش رو پیدا میکنم برات میفرستم بری آپارات ببینی

مال کی آدم بدها؟

آره. طبق باور های دینیِ من. روح ادم های بد از دهان خارج میشه در مراسم های جنگیری جن از دهان خارج میشه ارواح خبیثه وشیطان همه از دهان و باعث اذیت شدن زیاد شخص میشه

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

آره. طبق باور های دینیِ من. روح ادم های بد از دهان خارج میشه در مراسم های جنگیری جن از دهان خارج میش ...

آدم های خوب چی؟ بعد چرا برای من انقد دردناک بود اصلا نمیشد تحمل کرد فقط داشتم زجه میزدم

فصل چهارم زندگی پس از زندگی ، قسمت ۶ ، محمدعلی درودی 

باشه.وقتی روح کامل جدا شده چرا مونده تو خونه

یادم نمیاد کاملشو ولی جالب بود که ایشون مثل شما داداشش رو از دست داده بود❤️