2777
2789
عنوان

بالاخره با هزار تا لوس بازی تونستم بابامو راضی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش شوهر منم اجازه لیزر و نداده بود الان میل جنسیم خیلی خیلی کم شده اون داره عذاب میکشه

وای واقعا؟

مگه ربط داره؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
چه وقیح

بله وقیحم بفرمایید بیرون 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

خدارو شکر لبام خدادادی خوشگل و خوش فرمه نیاز ب این چیزا ندارم🥺👌🏻

من لب بالام نیاز داره پایینی خوبه 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

وای واقعا؟مگه ربط داره؟

واقعا. ربطشو نمی دونم تو نی نی سایت گفتن منم میگم شاید مال لیزره

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
تبریک میگمم منم مامانم راضی شد دماغمو عمل کنم بالاخره😭😂

من 2 بار کردم😂

من لب بالام نیاز داره پایینی خوبه

خوبه کاری ک فک میکنید حالتو خوب می‌کنه انجام بده گلم چ اشکالی داره😍🥰😌

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
خوبه کاری ک فک میکنید حالتو خوب می‌کنه انجام بده گلم چ اشکالی داره😍🥰😌

یکی عین شما مودب و باشعور یکی هم... 

مرسی زیبا 🩷

اره منم پایین خوبه لب بالاییم کوچیکه😐😐

ولی من لب بالامم خوبه اندازش هرمی میبینع میگه ژل زدی؟؟🥺😍میگم نخیر خدادادی از اول همینجور بوده

یکی عین شما مودب و باشعور یکی هم... مرسی زیبا 🩷

فدات گل خوشگلم🥰من اصلا دخالت نمیکنم تو کار کسی ک فلان کارو چرا میخوای انجام بدی و چی اصلا اتفاقا تشویقش هم میکنم ک بره انجام بده چون حتما با اون کار حالش عالی میشه😍👌🏻

قدر بدون پس😂🤌

آره واقعا شوهرمم خیلی دوس داره لبامو☺️🤭عاشق لبامه ولی خب بینیمو میخام برم عمل کنم میترسم 🥺میترسم به صورتم نیاد یا مثلاً دکترش خوب نباشه از این ترسها