2777
2789

بچه ها امروز زایمان کردم الان نی نیم بغلمه ، شوهرم از ذوقش همش میاد بیمارستان پیشم 

عصر مرخص میشم و قراره کلی مهمون هرروز بیان نی نی رو ببینن 

خدایا چه حس خوبیه مادر شدن 

مطمئنم یه روزی میشه که بیام دقیقا این تاپیکو بزنم 

بماند به یادگار از روزی که خونریزی سقطم شروع شد و برای سومین بار بارداری ناموفق داشتم اما هنوز امیدوارم 

حسبی الله ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مامان مهربونی  

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

ای ننه 

ایشالله میشه عزیزم ب زودی 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

عزیزززممم 🫂🫂🫂

منم پارسال همین موقع این بلا سرم اومد سقط کردم  الان دو ماهه اقدامم ولی هیچی به هیچی 😔😔

خدا دامن همه همه ی منتظر ها رو سبز کنه انشالله 😭😭🤲🤲

از پاییز و حالو هواش متنفرم از ۸ آذر متنفرمممم خدا کمکم کن 💔🥺

یعنی میشه؟؟ خدایا تو دل هیچ زنی حسرت مادر شدن نذار

ایشالا که میشه

باید زمانش برسه

نمیدونم اعتقاد داری یا نه ولی مداومت داشته باشی به نماز شب و نماز غفیله خیلی خوبه

من از این دوتا حاجت گرفتم

البته نه همون بار اول،تو ادامه بده تا حاجتت را بگیری فکر کنم من یه سال خوندم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
ایشالا که میشهباید زمانش برسهنمیدونم اعتقاد داری یا نه ولی مداومت داشته باشی به نماز شب و نماز غفیله ...

آره عزیزم اعتقاد دارم و میخونم 

نماز شب معجزه زندگیمه 

خدا هوامو داره ولی برای بچه یکم داره امتحانم میکنه روزای سختیو سر همین موضوع گذروندم 

حسبی الله ❤
عزیزززممم 🫂🫂🫂منم پارسال همین موقع این بلا سرم اومد سقط کردم الان دو ماهه اقدامم ولی هیچی به هیچی ...

من زود باردار میشم ولی میفته 

هیچ مشکلیم ندارم نمیدونم چمه

حسبی الله ❤
آره عزیزم اعتقاد دارم و میخونم نماز شب معجزه زندگیمه خدا هوامو داره ولی برای بچه یکم داره امتحانم می ...

چه خوب

آدم وقتی این مدلی فکر کنه خیلی قشنگتر با مسائل کنار میاد و صبوری میکنه

منم مثل شما فکر میکنم و با صبوری بالاخره به روزای قشنگ رسیدم

منتظر هدیه الهی باش

ایشالا به زودی یه فرشته ناز از خدا هدیه میگیری

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25