2777
2789
عنوان

کیا باردار بودن و نمیدونستن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش دادی؟😂 نرفتی دکتر؟

دکتر که رفتم چهارشنبه قبل آزمایش و سونو داد حوصله م نمی‌کشه برم،🤧

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
شوهرتون دکتر هستش؟

نه بابا، یه مرد زیگیلیه، دو دیقه میشینم با مامانم حرف بزنم، چایی میاره برامون شروع میکنه کتفهای مامانم یا منو ماساژ میده مامانم خوشش میاد میگه قدر حامدو بدون‌ خیلی احساس خودمونی میکنه با همه

من دیشب فهمیدم باردارم الان نزدیک ۴۰ روزه قرص الفا لاغری و قرص سیتو لاپرام اعصاب میخورم اصلا نمیدون ...

من خالم قبل بارداری قرص الپروزولام خورد چون بچش چندماه قبلش فوت کرده بود افسردگی گرفته بود بعدش باردار شد پسر خالم شکاف کام داشت میگه شاید بخاطر قرص های اعصاب بوده 

برو ببین چه چخبره

از آزمایش که راستش میترسم حوصله تلاش برای وقت سونو گرفتن هم ندارم پنج سال از بارداری قبلم گذشته نمیدونم چطور باید نوبت بگیرم برا سونوی بیمارستان،😄

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
نه بابا، یه مرد زیگیلیه، دو دیقه میشینم با مامانم حرف بزنم، چایی میاره برامون شروع میکنه کتفهای ماما ...

یه مرد زیگیلی واییی😂😂😂😂 پس چجوری تشخیص داد بارداری 

راحته برو دکتر نسخه بنویسه برو سنوگرافی

😂عزیزم نوشته سونو رو خب باید که نوبت بگیرم آخه!🤧 اینجا نوبتای بیمارستان خییییلی شلوغه یادمم نمیاد چطور بود نوبت گرفتنش مطبم که حیفم میاد،😄

2810