2777
2789

برخلاف تصور ما دخترا نه خوشگلی نه قد نه قواره نه قیافه نه هیکل هیچکدوم واسشون مهم نیست

اونا تا میفهمن دختر مستقله درامد عالی داره (خودشا، نه باباش) و مهارت های خیلی زیادی داره اعم از: موسیقی، هنری، تکنولوژی، ورزشی، زبان، … (نه گلدوزی و خیاطی و…) سریع ازدواجی میشن 

پس بچسبید به شغل و تحصیلات و درامد بالا

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

این مطلب واسه همه صدق نمیکنه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

مگه خرجشونو میخوایم بدیم ؟

استقلال اکی 

ولی اون چشم به حقوقت داره بعدا 

پس اینهمه باباهای خودمون که انقدر انسانن مادرهامون خانه دار چین؟

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
2810