2777
2789
عنوان

مامانم اومد باهام درد دل کنه از اتاقم بیرونش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت شدم واقعا اولش گفتم کاش بیرونش نمی‌کردی ولی بعد فکر کردم باید یجا براش تلنگر باشه خب بزرگترن احترامشون رو داریم ولی واقعا همه رفتاراشون صحیح نیست باید بعضی اوقات یکی باشه از بیرون به قضیه نگاه کنه شاید مامانت واقعا کورکورانه داریه همچین کارایی رو انجام میده بر حسب عادت

2805
ادم بالغ باشه . مطمئن باش روانش خیلی اسیب میبینهکاش متوجه بشید .

بله داره میگه علائم حاد افسردگی داره استارتر ...ولی مرحم دل مادرشه دیگه چیزیه که داره جلوی  استارتر اتفاق میفته و مادره میشینه دردل باهاش.کاملا حق باشماست ..

ناراحت شدم واقعا اولش گفتم کاش بیرونش نمی‌کردی ولی بعد فکر کردم باید یجا براش تلنگر باشه خب بزرگترن ...

منم همینو میگم بذار بفهمه. اما آخرشم نمیفهمه و فردا می‌ره آشتی میکنه به خاطر اینکه خیلی از قهر میترسه و بابام هم همیشه باهاش قهر میکنه

وقتی دعوا میکنن تو ازش دفاع کن اون عاشقه نمیفهمه چیکار می‌کنه 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
الان دیگه دردل کرده همش باهاش ایشون دیگه بچه نییت یه آدم بالغه .و مادرش میگه دیگه بزرگ شده وقتی مدام ...

وقت دیدن دعواها و تو‌برزخ رابطه مریض پدر و مادر موندن و گوش دادن به درد و دل هاشون بچه بزرگه و اشکال نداره بذار بمونه

ولی همین بچه وقتی راهکار میده برای حل مشکل میشه نابالغ و بچه و نادون؟

با دعواهاشون روانش رو نابود کردن

حداقل درد و دلشون رو نیارن پیش بچه

نمیدونم چرا انقدر فهمیدن این قضیه سخته

شاید اگر اون مادر یه کم محکم بود و عزت نفس میداشت و حقش خودش رو میگزفت، پدر هم انقدر زیاده روی نمیکرد

از اون طرف بچه تحت تاثیر دردودلهای مادر نمیزفت با پدرش دعوا کنه و متنفر از پدر باشه و آرزوی مرگش رو بکنه

شاید یه رابطه خوب با پدرش میساخت

اصلا شاید اون مرد فرزند و همسر بدی باشه ولی میتونست یه پدر عالی باشه که به لطف بد گفتن های مادر گند زده شده توش

من از این بدم میاد که هرچی بهش راه حل میدم اهمیت نمیده بازم عین بچه ها رفتار میکنه وگرنه یه عمره کلی ...

تاپیکتو خوندم داغ دلم تازه شده منم پدرم خیلی مادرمو اذیت میکنه تازه معتاده ودست بزن هم داره تو این ۲۲ سال زندگی انواع بلا هارا سرش اورده کتکش زده از پله ها تو دعوا پرتش کرده پایین که من بعد از یکهفته بعدش تازه فهمیدم .حتی خرجی برای خونه هم نمیکنه ولی بخاطر وابستگی به بچه هاش نشسته سر این زندگی کوفتی الانم که داماد داره بازم پدرم دست از دیوونه بازیاش برنداسته تازه امروز فهمیدم دوباره دعواشون شده به مادرم گفته باید بری از دستم شکایت کنی😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️از صبح که فهمیدم بغض تو گلومه .خدا لعنتش کنه پدرمو که هیچوقت نگذاشت زن وما بچه هاش روی خوش زندگیو ببینیم

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
تاپیکتو خوندم داغ دلم تازه شده منم پدرم خیلی مادرمو اذیت میکنه تازه معتاده ودست بزن هم داره تو این ۲ ...

وای من که اگه کتک کاری بشه رد میدم اصلا تحمل ندارم خدا کمک کنه پدرامون بمیرن😑😐

2809