2777
2789
عنوان

خواب بابام رو دیدم منو زد

89 بازدید | 14 پست

من بابام فوت کرده چند سال پیش 

زیاد واسش خیرات ندادم سرم خیلی شلوغ بوده 

امشب اومد به خوابم گفت چیشد چرا خیرات نمیدی 

بهش گفتم اومدی که باهام مهربون تر باشی ؟

گفت اومدم که زجرت بدم و شروع کرد به زدنم 

انقد منو زد که تو خواب مردم 😔😔

خیلی حالم بد شد وقتی از خواب بلند شدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

والدین بعد از مرگ هم می تونن فرزندو عاق کنن اگه وظیفه شونو به جا نیارن. 

قطعا بابات دوستت داره،  خواسته ناراحتیشو نشون بده و ازت درخواست خیرات و کمک داشته. 

روحشون شاد

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

حالا من یه پسره سیریش تو واقعیت دنبالم هست تو خواب دنبالم بود یه جا دو تا مرد افغانی بودن منم اونجا بودم این بیشعور بزور دست منو کشوند منم تسلیم شدم بزور منو جایی برد آشغال

والدین بعد از مرگ هم می تونن فرزندو عاق کنن اگه وظیفه شونو به جا نیارن. قطعا بابات دوستت داره، خواس ...

مرسی عزیزم 

خیلی بی‌حال شدم بعد اون خواب حالم خوب نیست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مرسی عزیزم خیلی بی‌حال شدم بعد اون خواب حالم خوب نیست

به دل نگیر گلم

واسه بابات خیرات کن حال خودت هم بهتر می شه

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
به دل نگیر گلمواسه بابات خیرات کن حال خودت هم بهتر می شه

مرسی از دلگرمیت ❤️

2809