2777
2789

از الان فکر روز مادرم

۲ دی هست

کارت هدیه ی تومنی خوبه با کیک؟

برا مادر شوهرم و مامانم

تازه عروسم

کم نیست؟

الانم ک وضع بازار خرابه

نمیدونم تا اونموقع بهتر میشه یا نه…

خب خب کاربری دست ۲ نفره من و دوستم🫂من دانشجوی رشته ی علوم تربیتی ام و ازدواج کردم پنج ساله👁و از عاشقااان رنگ ابی هستم💙دوستمم دانشجوی رشته ی حقوق💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
من برای مادرم و مادرشوهرم از این گل روبانی ها درست کردم یه دسته بزرگ انگار ۱۰ میلیون پولشو دادم ولی ...

میتونی عکسشو بزاری🥺

خب خب کاربری دست ۲ نفره من و دوستم🫂من دانشجوی رشته ی علوم تربیتی ام و ازدواج کردم پنج ساله👁و از عاشقااان رنگ ابی هستم💙دوستمم دانشجوی رشته ی حقوق💕
کیک خبه بنظرم اگ یکی دیگ نگیره من ی بار واسه مامانم شال خریدم روز مادر رفت عوضش کرد دیگ واسش هیچی نخ ...

وای منم دوبار مامانم اینکارو کرد

بنظرم لباس اینا خوب نیس همون پول خوبه

من برای مادرم و مادرشوهرم از این گل روبانی ها درست کردم یه دسته بزرگ انگار ۱۰ میلیون پولشو دادم ولی ...

افرین خانم هنرمند 😍

عکسشو میزاری 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
2809