2777
2789

تازه خونه خریده ،ماشینم خریده ولی ما فقط یه کادو براش گرفتیم بخاطر اینکه بودجمون نرسید دیگه 

الان شوهرم گفت زشته کادو برای خونشون و پولم برای ماشینش میدیم ،۵۰۰هزار ،کمه بنظرتون؟

با خونه خواهرم میریم ولی اونا بار دومشونه .مامانم میگه همین خوبه.

کادو هم براشون سرخکن گرفتیم ،قبلا زن داداشمم میخواست بخره دیگه ما و خونه پدرم پول گذاشتیم با هم خریدیم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن داداشم انقد خوبه مثل خواهرمونه ،عصری زنگ زد گفت اصلا کادو نیارین و این حرفا 😀

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

کافیه دیگ

مرررسی ،دلم قرص شد♥️😙

کافیه میزان کادو مهم نیست بلکه اون احساس محبت و دوست داشتنی که پشت هر هدیه وجود داره مهمه...مبارکشون باشه به دل خوش استفاده کنن هم هدیه شما هم ماشین و منزلشون

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
چقد شما خوبيد خدا حفظتون كنه😍خوبه ❤️

عزیز منی تو 

ممنونم از دعای خیرت ،انشاالله دلت شاد و لبت خندون باشه .

راستش اگه بگین کمه هم من ندارم اضافه کنم ،فقط گفتم بگید خوبه دلم قرص بشه 😁♥️😍

وای چه حس خوبی چه عالی دستتون درد نکنه خونه گرفتن داداشتونم تبریک میگم به سلامتی🌷

ممنونم قشنگم ،خوشحالم حس خوب دادم ،عزیزمی 

قربونت برم ،انشاالله قسمت خودت و عزیزات ♥️😘🌺

کافیه میزان کادو مهم نیست بلکه اون احساس محبت و دوست داشتنی که پشت هر هدیه وجود داره مهمه...مبارکشون ...

قربونت برم ،یکم وضعیت مالیمون اجازه نداد کادو بهتری بگیریم .ولی خب از خدا میخام همین کادو کوچیکم برکت بده به زندگیشون و دلشون خوش باشه .

ممنونم مهربون ،خوشی و شادی سهم دل خودت و تک تک عزیزات ♥️😍😘

بنظرم همون سرخ کن کافیه برا ماشین ک کادو نمیدن اون خونه نوییه دیگ ماشین کادو نداره واقعا

آخه ما قبلا ماشین خریدیم گوسفند قربونی کرد داداشم.بخاطر اون میگم عزیزم 😍