2777
2789
عنوان

جلو چشم شوهر یا یواشکی👄

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 42 پست
اصلا انقدر این موضوع پیش پا افتادس که برای هیچکس فرقی نداره نمیدونم اسی چی از جون زندگی میخواد😐

کامنتها رو بخون

گویا سیاست خانمهای قری هست ما امل هستیم 😁😃

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرقی نداره ولی مهمتر از همه اینه که اعتماد بنفست بیشتر باشه و خودتو دوست داشته باشی و پیش شوهر از خودت ایراد نگیری ، اگه خودتو باارزش بدونی واسه خودت مشغله به جز شوهر داشته باشی مثل کتاب خوندن و ... تو جشم شوهرت جذاب میشی

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤
ماسک مهم نیست کارهایی مثل ابرو و اصلاح صورت رو انجام نده

افرین 

اخه یسری ها میگن نذار بدونه با این سطح از رسیدگی و وقت گذاشتن، مثلا پوستت شده این

بذار فکر کنه طبیعی اینجوریه! 

مثلا چند روزیه ماسک برای ناحیه نشیمنگاه و سر زانو و آرنجم درست میکنم در کنار صورت 

نمیدونم بفهمه یا نفهمه بهتره

به حق چیزای نشنیده، خواهر من چیکار اون بنده خدا داری کارتو بکن، بنظرم ببینه چقد به خودت اهمیت میدی خیلی تاثیر خوبی رو ذهنیتش نسبت به تو میذاره

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
افرین اخه یسری ها میگن نذار بدونه با این سطح از رسیدگی و وقت گذاشتن، مثلا پوستت شده اینبذار فکر کنه ...

اون ماسک ناحیه نشیمنگاه رو فقط جلوش بزار تا ببینه... بقیه رو تو خفا بزار

کامنتها رو بخونگویا سیاست خانمهای قری هست ما امل هستیم 😁😃

وای راس میگی خیلی هم انگار پیش پا افتاده نیست برم یکم خیار قاچ کنم با ماست الانه که شوهرم برسه،بگم عزیزم یه ماسکمون نشه😁

والا دقت نکردم ولی وقتی ابرو برمیدارم دردم میگیره، بهم میگه همینجوری خوشگلی خودتو اذیت نکن.

ولی من ماسک و اینا انجام بدم برای خودم وایه اونم بزور میزارم خوشش نمیاد، فراریه

چرا؟

خیلی از مردها متاسفانه تصور درستی از زن ها ندارن ( هم برخورد ندارن هم به خاطر مجازی) مثلا فکر میکنن ما خانم ها همیشه مرتب و نازنازی‌ایم /= صبح با میکاپ بيدار میشیم چه برسه به داشتن موی صورت! مثلا دیدم پسره با افتخار میگه آره دیدم موهای دست دوست دخترم در اومده چندش بود ولی بهش نگفتم🗿

🍷🌊You'll be the saddest part of me