2777
2789

خودمم راضی نیستم . اینم بگم مامانم مشکل روانی داشت و عصبی بود ب شدت اذیتم میکرد .ابان ازش نفرت دارم همش میگم.نکنه مث مامانم بشم . همیشه میگفتم اگ لایق بچه نیستم خدا بهم بچه نده ولی الان تا گریه میکنه یا چن شاعت نمیخابه اعصابم خورد میشه یکم  صدامو میبرم بالا  خودم دلم میسوزه میدونم رفتارم استباه چیکار کنم این عادتم ترک بشه جون میترسم اطرافیانمم   رو دار بشن .

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما معنی صبریم ک ایوب نداند.

اتفاقا ژنتیک روی بروز بیماری های روانی تاثیر داره. 

یه چند جلسه پیش یه روانشناس برو ولی نیاز نیست به کسی چیزی بگی. چون عموما دیدم که از این مسئله سواستفاده میکنند.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

عزیزم هرکسی تو مسیر زندگیه خودشه درسته ی سری چیزا تو ژن ادمن اما ماها نسل تکامل یافته تری از نیل قبلیم و بچه هامونم دقیقا همینن … تو بخاطر این حسات میتونی از مشاور کمک بگیری و اشتباهات مادرتو مرتکب نشی ، الانم حس میکنم دس خوش تغییرات هورمونی دوران بارداریت شدی عزیزم نگران نباش فقط تو همه ی مراحل زندگیت با ی مشاور خوب صحبت کن و ازش کمک بگیر

من هم زندگیم بعد از مشاور نجات پیدا کرد و بهترین هزینه ای که تو زندگیم کردم و میکنم برای همینکاره

اتفاقا ژنتیک روی بروز بیماری های روانی تاثیر داره. یه چند جلسه پیش یه روانشناس برو ولی نیاز نیست به ...

مرسی ک ارومم کردی  ..

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما معنی صبریم ک ایوب نداند.