2777
2789
عنوان

دوستان به نظرتون چیکار کنم

35 بازدید | 4 پست

چند وقت پیش خطم رو عوض کرده بودم بعد خیلی به دوستم شک کرده بودم خودمو جای یه پسر جا زدم و بهش پیام دادم چت کردیم و اینا و باورش شده بود که من پسرم بعد که با دوستم میرفتیم بیرون حواسم بود که سوتی ندم بعد دوستم و دوستش هی انگار یه چیزی رو قایم میکردن و خب معلوم بود همین موضوعه بعد چند وقت چت کردن باش بش گفتم پیاماتو با دوستت < منظورم یعنی من > بفرست بعد اون فرستاد 😐 و جوری قربون صدقه یه پسر میرفت با این که میگفت من رلمو خیلی دوست دارم و حرف هایی میزد بر ضد من که واقعا فکر کردم نمیشماسمش ولی من از این ناراحت شدم که اعتماد به من نداشت و اینا رو نگفت با اینکه ۷ ساله باش دوستم ولی منو به یه پسر فروخت به نظرتون چیکار کنم ؟  شما بودین چیکار می کردین ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خودتم کار خوبی نکردیا الانم هیچی نمی‌تونی بگی چون خودت بده می‌شی . ولی حالا که فهمیدی چجوریه رابطه ت ...

آره میدونم ایده ی دوستم بود چون که واقعا رفتارش بام بد سده بود