2777
2789
عنوان

چرا من ازدواج سنتی دوست دارم🥹🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 106 پست
هیچکس نمیتونه 24 ساعت سر کار باشه ! آدم ها متفاوتن ، معیارهاشون هم متفاوته. بعضی پسرها به مادر یا خو ...

خب من میگم جون نمیتونم هیچ وقت هدف پسر رو بفهمم اینجوری انتخاب کنم

چون من خیلی احساسیم

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه نوشتی اون حس لاس بدون شناخت دوست داری با همین راحت میشه گولت زد قشنگ یه مورد خوب واسه قربانی شدن ...

ن لاس با کسی ک میدونم قصدش جدیه تو دوران اشنایی

ن ک ی پسره غریبع😂😂😂😂اون ک هروز داره واسم انفاق میوفته تو مجازی و حالا بیرون با دوستام🤣

ن لاس با کسی ک میدونم قصدش جدیه تو دوران اشنایین ک ی پسره غریبع😂😂😂😂اون ک هروز داره واسم انفاق می ...

خب همونم غریبه ست دیگه 

ولی کلا هرمدل خواستی ازدواج کنی خوب حواس تو جمع کن زیاد درگیر احساسات نشو

تکاپو برای نجات ✨️
من دوستی رو بیشتر میپسندم آخه سنتی هرچی میاد واسم اصلا به دلم نمیشینه انگاری مادراشون زنگ میزنن و او ...

ن دیگ 

اون بچه مامانیه

اون مدل هرچا دیدی فرار کن

مطیع مامانه نمیخوام

تا قبل از اینکه وارد رابطه دوستی بشم از سنتی متنفر بودم. اما الان فکر میکنم بهترین مدل ازدواجه،به شرطی که خانواده ها دست پاچه و ترسو نباشن.

وقتی رابطه فقط دوستیه،هیچ قول قراری قطعی نیست و این موجب استرسه.

احتمالا چون خانواده های اکثرشون متعصب اند و نمیتونیم بگیم مامان بابا ما رل داریم،خانواده ها از ماجرا خبر ندارن و نمیتونیم پیش بینی کنیم خانواده امون این دختر یا پسر قبول میکنن یا نه.

اتفاقات فیزیکی و جنسی تو دوران دوستی میتونه خیلی تنش زا و استرس اور بشه.

انجام بدی یه درده

انجام ندی یه درد.

اصلا نمیدونی چیکار میکنی چند چندی.

ازدواج سنتی تو فامیل و طایفه ما ببخشید خیلی حال بهم زنه.

خیلییییی خیلیییییی حال بهم زنه.

اونقدر که الان حالم بد شد دوست ندارم راجبش حرف بزنم.

اگه اونا بیان خاستگاری و بعد از یه مدت کسب شناخت بهت حق میدن که بخوای کات کنی و بعدش بدبختت نکنن، عالم و آدم نفهمه تو با فلانی بودی،ازدواج سنتی خیلی امن،زیبا و شکیله.

بنظرم جفتش خوبه هم سنتی و دوستی

ولی به شرطی ک با شخص درست و خوبش روبه رو بشی 

اصلا نمیشه گفت پسری ک ازدواج سنتی میکنه پسر سربه راه و کاری و خوبیه و پسری ک با دوستیه قطعا پسر بی هدفیه میتونه بلعکس هم باشه 

چن سالته؟

منم همینه منظورم دیگه۶ماه خودشون باشن فقطولی اولش بگن ک ادم مطمئن باشه قصدشون جدیهپسزا غیرقابل پیش ب ...

قرار نیست آشنایی 2 سال طول بکشه !! 

اصلا آدم از نوع حرف زدم و برخوردها و رفتارهای طرف مقابل متوجه میشه که برای ازدواج اومده یا نه؟ 

همچنین دختر هم میتونه به پسر بگه من مادرم یا خانواده خودم رو در جریان ٱشنایی خودمون قرار دادم. 

خب همونم غریبه ست دیگه ولی کلا هرمدل خواستی ازدواج کنی خوب حواس تو جمع کن زیاد درگیر احساسات نشو

با مامانم خیلی مشورت میکنم

البت اون مخالف سنتیه

منم همینه منظورم دیگه۶ماه خودشون باشن فقطولی اولش بگن ک ادم مطمئن باشه قصدشون جدیهپسزا غیرقابل پیش ب ...

خب این خیلیم سنتی نیست

بهتره بگی دلت رابطه جدی و منجر به ازدواج میخواد

چون شاید یه نفر تو محل کار بپسندتت و بخواد بیاد خواستگاری بعد چند ماه،خب این سنتی نیس دیگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
امار ۷۰/۸۰درصدی به ۳۰/۴۰درصدی

دقیقا نصف

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
تا قبل از اینکه وارد رابطه دوستی بشم از سنتی متنفر بودم. اما الان فکر میکنم بهترین مدل ازدواجه،به شر ...

منم دوسش دارم

البت با اشنایی و‌مشاوره و حداقل شیش ماه زمان