2777
2789
عنوان

چرا من ازدواج سنتی دوست دارم🥹🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 106 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سنتی دوست داری دیگهفقط اینجوریه ک شما اگه ردش کنی فرداش میدن خاستگاری یکی دیگه ...فرفق نداره شما باش ...

چه امضای نازی

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
دقیقااو بنظرم پسرای بیکار میشین پای اینکاراپسری ک ۲۴ساعته سرکاره تایم نداره

من هرکی سنتی اومد خواستگاریم با اینکه چندتاشون سن شون کم بود ولی سرکار بودن و اتفاقا شبی ک میخواستن بیان ک آشنا شیم پسره یه راس از سر کار میرفت خونه لباس عوض می‌کرد میومد از صبح میرفتن تا شب این طوری پر تلاش بودن

ولی پسرایی ک دنبال دوس دختر بازین‌نصف عمرشون تو کافه و مهمونی البته بعضیاشون

چه امضای نازی

چشمات نازه گلم🥰❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
به نظر منم مشکلی ندارهخب شاید یکی خودش کیس ایده آلشو پیدا نکنه،ایرادی نداره اگه اطرافیان مورد خوبیو ...

منم همینه منظورم دیگه

۶ماه خودشون باشن فقط

ولی اولش بگن ک ادم مطمئن باشه قصدشون جدیه

پسزا غیرقابل پیش بینین دوساله باشی تهش میفهمی بازی بوده

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

دقیقااو بنظرم پسرای بیکار میشین پای اینکاراپسری ک ۲۴ساعته سرکاره تایم نداره

هیچکس نمیتونه 24 ساعت سر کار باشه ! 

آدم ها متفاوتن ، معیارهاشون هم متفاوته. 

بعضی پسرها به مادر یا خواهرشون میگن که براشون دختر انتخاب کنن. 

بعضی پسرها هم خودشون پیشنهاد آشنایی میدن مثلا به همکارشون یا همکلاسی شون یا ....

و موارد دیگه. 

مهم این هستش که اون ازدواج با شناخت و آگاهی انجام بشه.

سنتی بودم و دقیقا همین شکلی که گفتی جلو رف. عقد کردیم ولی درست نمیشناختمش. هیجان انگیز بود خیلییی. یه دنیای ناشناخته!

منم که ماجراجو

البته انتخاب درست وتایید شده ای کرده بودم. بطور منطقی مطمئن بودم. 

الان بعداز ۱۲ سال عاشقشم ، همه کس منه به معنای واقعی، نه به معنای کلیشه ای

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 

من دوستی رو بیشتر میپسندم آخه سنتی هرچی میاد واسم اصلا به دلم نمیشینه انگاری مادراشون زنگ میزنن و اونا قبلاً ظاهر مارو دیدن بعد بیشتر منطقی باید تصمیم بگیری ( ینی وضعیت مالی و کار و اینجور چیزا مطرحه) و ۶ ماه هم باهمین تا ببینین بهم میخورین یا ن بیشتر مادره تصمیم گیرندس 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

سلام این علاقه شماست

و هر دو نوع ازدواج مزایا و معایب خاص خودشونو دارن و هیچ چیزی صد در صد و کامل نیست.

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

ارههه و حس میکنم پسزای خودساخته بیشتر ازدواجشون سنتیهجوری ک من دیذم و شنیدمچون تایم پیدا کردن دوس دخ ...

یه استاد داریم از گنده های قوه قضائیه است توی یه همایش میگفت اخرین آماری که از طلاق داریم اینه از هر 10 ازدواج دوستی 6 تاش منجر به طلاق میشه یک الی دوتاش هم منجر به طلاق عاطفی اما از هر تا ازدواج سنتی 3 تاش منجر به طلاق میشه با یک طلاق عاطفی. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.