2777
2789
عنوان

چرا من ازدواج سنتی دوست دارم🥹🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ازدواج سنتی بهترهیکی از چیزهایی که توی ازدواج های دوستی منجر به شکستشون میشه اینکه که دو طرف خ ...

ارههه 

و حس میکنم پسزای خودساخته بیشتر ازدواجشون سنتیه

جوری ک من دیذم و شنیدم

چون تایم پیدا کردن دوس دختر نداشتن

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

خب ن ک الان پسرام بعد کات دیگ سمت کسی نمیرن😂😂😂

شدید موافقم تازه قبل کات چندتارو زیر نظر دارن منتظرن تو بری تا اوکی شن تازه این موقعیه ک طرف لاشی نباشه اگه لاشی باشه ک همزمان ک با تو هس وارد رابطه میشع

2805
خب ن ک الان پسرام بعد کات دیگ سمت کسی نمیرن😂😂😂

منم با همسرم دوست بودم و ازدواج کردیم

تجربه وب کردن و کنار گذاشتنو ندارم...

ولی تو همون دوستیم کات کنن شاید ۱ هفته ناراحت باشن تو سنتی ناراحتی و وابستگیم کلت وجود نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
والا من که چندشم میشه کسی رو نشناخته به عنوان خواستگار راه بدم خونه.😬 طرف میاد سیس شوهر می گیره فکر ...

ن سیسی گفتم ک اول ۶ماه حداقل دوران اشنایی😂

به نظر من ازدواج با آشنایی و دوستی به این معنا نیست که دو طرف چند سال با هم دوستن یا بعدش پسره ول میکنه میره یا یکی از طرفین میخواد با دعا و جادو طرف دیگر رو مجبور به ازدواج کنه یا ... 

منظور دقیق تر ، ازدواج با شناخته که دو تا آدم عاقل و بالغ تصمیم میگیرن و میرن میشن برای شناخت و آشنایی قبل ازدواج. 

مثلا دو تا همکار یا دو تا همکلاسی دانشگاه یا ... 

شدید موافقم تازه قبل کات چندتارو زیر نظر دارن منتظرن تو بری تا اوکی شن تازه این موقعیه ک طرف لاشی نب ...

دقیقاا

و بنظرم پسرای بیکار میشین پای اینکارا

پسری ک ۲۴ساعته سرکاره تایم نداره

منم با همسرم دوست بودم و ازدواج کردیمتجربه وب کردن و کنار گذاشتنو ندارم...ولی تو همون دوستیم کات کنن ...

خب منم میگم

اگ بدرد هم نخوردن همو ول کردن دیگ دختره اذیت نمیشع

شما مخالفی ینی؟ازدواج مدرن مد نظرتونه؟

خب منم میگماگ بدرد هم نخوردن همو ول کردن دیگ دختره اذیت نمیشعشما مخالفی ینی؟ازدواج مدرن مد نظرتونه؟

بله ازدواج سنتی راستش دید خوبی بهش ندارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
منم سنتی ازدواج‌کردم‌ولی‌جوریه ک بعد دوهفته خاستگاری عقد کردیم.حتی نامزدی نداشتیم.کلا‌توی‌ خوزستان م ...

منم خوزستانیم میدونم دقیق

ولی ن عربم ن لر

به نظر منم مشکلی نداره

خب شاید یکی خودش کیس ایده آلشو پیدا نکنه،ایرادی نداره اگه اطرافیان مورد خوبیو میشناسن بهش معرفی کنن

ولی اولش نیاد خواستگاری

اول دختر و پسر همو ببینن چند جلسه و قشنگ واسه شناخت هم وقت بذارن،ببینن علاقه به وجود میاد یا نه،بعدش خونواده ها آشنا بشن

چون یه کم خیطه اول کار خونواده ها وسط بیان 

فضولی میکنن 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
2809