2777
2789
عنوان

از دانشگاه و هم کلاسیام متنفرررم

758 بازدید | 101 پست

هرروزم عذابه به جز ۳ ۴ تا دوست صمیمی بقیه همه جور فسادی که فکر کنید توشون هست 

اذیت میکنن مزاحمت ایجاد میکنن

پنهانی ازمون عکس میگیرن به هم دیگه میفرستن

حس میکنم بین اینا دارم له میشم 

قبلا وقتی دوستام  میگفتن دانشگاه همچین جاییه باور نمیکردم تا اینکه با چشم خودم دارم میبینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
کدوم دانشگاه؟اگه مطمئنی و مدرک داری برو حراست دانشگاه بگو

مدرک مکتوب یا صدای ضبط شده اینا ندارم ولی دوستام همه شاهدن اونا هم از ترس تلافی و انتقام نمیان باهام

ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم میرم حراست

ای وای

من سال بعد می‌خوام برم دانشگاه مدرسه که برام جهنم بود به دانشگاه امید داشتم😢

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر رسیدن به آرزوی دیرینه ی بچه‌گیم هست👯🦄امیدوارم همه به آرزو و هدف هاشون برسن🙂❤️ خدایا هوامو داشته باش بهم کمک کن🤲🌺
مدرک مکتوب یا صدای ضبط شده اینا ندارم ولی دوستام همه شاهدن اونا هم از ترس تلافی و انتقام نمیان باهام ...

اره حتما برو نه تنها برای خودت بلکه ادب بشن و دیگه همچین غلطی با کسی نکنن

You can’t stop me lovin’ myself🎀🍓
علوم پزشکی دانشگاه خیر سرش دانشگاه رنکه ولی نگم از آدماشاونقدر حالم بده فردا مستقیم میرم حراست

آره برو حتما چقدر عقده این ... آزاده؟

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
ای وایمن سال بعد می‌خوام برم دانشگاه مدرسه که برام جهنم بود به دانشگاه امید داشتم😢

ایشالا برا شما اینطور نباشه ولی منم با اینکه دبیرستانم بد بود میبینم دانشگاه بدتره چون از هزارتا فرهنگ مختلف میان

مثلا تو کلاس ما چند تا پسر هم استانی هستن معروفن به هیزی ولی تو فرهنگ  شهر ما این مورد اصلا عادی نیست

خدا لعنتشون کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
2809