خواستم بیام دنبال بچه هام دیگه نگاه نکردم چی شده به نظرتون خراب شده؟سرعت هم نداشتم آروم داشتم میومدم بیرون از پارکینگ ی ماشینی اومد رد بشه خواستم مسیر رو برای اون باز کنم از عقب زدم به پژو ☹️برگشتنی نگاش کردم اگه خراب نشده بود دیگه بهش نگم؟
این مرده صاحب پژو همیشه دست فرمون منو مسخره میکنه موقعی که میزنم پارکینگ و در میام.حالام بدونه کار من بوده واویلا .سپر خودم چیزی نشده ممکنه واسه اون خراب شده باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شمام یاد جمله معروف سپر عقب ماشین جلویی افتادین ؟😅😁
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
سپر عقب ماشین جلویی خورد به سپر جلو ماشین عقبی 😂🤦🏻♀️
احسنت😂
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....