2777
2789
عنوان

یه جمله انگیزشی بگین برم نونوایی

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 48 پست
نون داغ🥺🥺🥺اخ جوون

تاثیرگذار بود😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه چقدر خانوادت بابا  مامانت تا این سن رسیدی برات رفتن زحمت کشیدن نون خریدن آوردن. تو هم الان جبران کن. وقتی بچه کوچیک بودی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

2805

اسی فکرکن تو این هوای سرد نون داغ تو دستت باشه چ کیفی میده🤩🤩🤩🤩🤩اخخخ دلم خواست حسشو

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

اینکه چقدر خانوادت بابا مامانت تا این سن رسیدی برات رفتن زحمت کشیدن نون خریدن آوردن. تو هم الان جبر ...

😐😑

اسی فکرکن تو این هوای سرد نون داغ تو دستت باشه چ کیفی میده🤩🤩🤩🤩🤩اخخخ دلم خواست حسشو

دلم نونوایی خواست ازنوع سنگک😍

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اگه نری نونوایی شمعدونیا دق میکنن 

شاطر محله خودشو آتیش میزنه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
دلم نونوایی خواست ازنوع سنگک😍

اخ منم بعد بشینی با ابگوشت بخوری دوغ و سبزی ریحون هم پیشش 🤩🤩🤩🤩🤩کنار خانواده یه فیلم طنز

2810