2777
2789

خطرناکه؟

آخه بابام گفت دندون نباید بمونه بعد کشیدن

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شایدشکونده کامل درنیاورددوباره بروپیشش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2805

منم بعد کشیدن دندون عقل همین حس رو داشتم..اما استخون لبه لثه بود...دیدم بعضیا تو اینجام میگفتن باورم نمیشد 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
منم بعد کشیدن دندون عقل همین حس رو داشتم..اما استخون لبه لثه بود...دیدم بعضیا تو اینجام میگفتن باورم ...

مگه لبه ی لثه استخون داره😂

ب حق چیزای نشنیده

باشه مرسی خیالمو راحت کردی 

آرامش گرفتم انشالله همیشه آرامش داشته باشی

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

2810