2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ببر بعضی طلا فروشا عوضین میخوان ازت مفت بخرن بهانه میکنن وکیوم رو...ببین کجا قیمت اصلش میخره 

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

سکه بدون وکیوم برای دوران ریاست جمهوری رفسنجانی بود /=برای زمان پیکان وانت

بابا من سکه خریدم از طلا فروشی وکیوم نداره گفت مشکلی نیست...نت هم سرچ کردم گفت اینا الکیه فرقی نداره 

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

میخرن اما نه اندازه ارزش واقعیش

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

منظورتون سکه غیر بانکی هست؟ 

اره میخرن ولی به قیمت سکه بانکی نمیخورن. اگر خواستی بفروشی چند جا قیمت بگیر. 

سکه غیر بانکی پرس شده نیست و وزنش بالای دو گرم هست. آخرین بار ما ۱۱تومن خریدیم ولی الان قیمتش را نمی‌دونم چند شده. 

نه سکه بانکی که از بانک ملی تحویل گرفته شده بانک بدون وکیوم میده

سلام. شما تونستید متوجه بشید که سکه بانک ملی بدون وکیوم رو‌میشه راحت و به قیمت سکه فروخت یا نه؟

میخوام توی سایت حراج سکه شرکت کنم ولی میترسم ضرر کنم و نتونم بفروشم