2777
2789
عنوان

هم دانش آموزم هم باید به فکر کار کردن باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم منم خودم با کم کاری و غفلت نتونستم ب جایی برسم چون ازدواج کرده بودم درگیر بودم و کلا سطحم اومد پ ...

ای بابا عزیزم چه بد

کاش شماهم ادامه میدادی

اره خیلی بد شده خون همرو کردن تو شیشه💔

ولی من الان نرسیدم به دهم اصلا 

وقتمو بیشتر واسه دوازدهم گزاشتم

ازمونم شرکت کردم ولی دیگه بودجه بندی دهمش تموم شده و من نرسیدم....🥺البته بجز زیست دهم

بنظر شما از خیرش بگذرم؟ برم سراغ بودجه بندی نیمسال دوم

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
ای بابا عزیزم چه بدکاش شماهم ادامه میدادیاره خیلی بد شده خون همرو کردن تو شیشه💔ولی من الان نرسیدم ب ...

عزیزم واقعا سخت شد اره مجبوری بریم سراغ نیم سال دوم امیدوارم موفق بشی و نتیجه تلاشتو بگیری 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم واقعا سخت شد اره مجبوری بریم سراغ نیم سال دوم امیدوارم موفق بشی و نتیجه تلاشتو بگیری

ممنون همچنین شما❤️🌱

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
دروغ نگو 😐میدونی چرا؟چون تمام کامنتای ضد ایرانی یه معلوم الحال رو لایک میکردیفقطم تو لایک میکردی😐

اون تاپیکی که تو میگی رو منم بودم همون که راجب عروسی بود دیگه نه؟؟ ولی من کسیو لایک نکردم 

برو تاپیک عروسیمه maryammm80شاید یادت بیاد😏

ببین یچیزی بگم یادت باشه پشت گوشی و مجازی سیمش درازه پس زیاد شاخ بازی در نیار 

بعدشم کارآگاه کسی اگه لایک کنه کامنتیو معلوم نمیشه که کی لایک کرده ،

بعدشمیریم من لایک کنم میخوای مثلاچه ..... بخوری ‌؟ دیدم ۱۰ ساعته ول معطلی تو سایت ، الانم اومدی عقده هاتو رو من خالی کنی ...

2810