2777
2789

یچه ها من پنج شنبه از خواب بلند شدم دیدیم که گوش شمت چپکم کیپ شده 

دیشب رفتم دکتر اورژانس گفتن گوشت جرم داره یه قطره نوشتن گفتن چند روز مصرفش میکنی بعد برو بیمارستان شست وشو میدن. 

خیلی نگرانم شنواییم با گوش چپکم کم شده کیپه کیپه

شست و شو درد داره ؟؟؟

گوشم بعد چن روز خوب میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطور شدم دوسه هفته طول کشید خوب شدمرسما از ی گوشام کر بودم

بخدا من انقد اذیت میشم خدا میدونه

تا حالا اینجوری نشدم و نرفتم واسه شست و شو واسه همین خیلی استرس دارم

الان به خاطر اون قطره است بدتر شده شنوایی ت طبیعیه ،شستشو ب ه خوب میشه

دیشب برام قطره نوشت فردا برم بیمارستان زوده؟؟؟

چون تو کلاس خیلی اذیت میشم هیچی از حرق معلما نمی‌شنوم رسما🥴😂

دیشب برام قطره نوشت فردا برم بیمارستان زوده؟؟؟چون تو کلاس خیلی اذیت میشم هیچی از حرق معلما نمی‌شنوم ...

یادم‌نیست ولی مامانم سه روز قطره ریخت ،باید دو سه روز بریزی جرما حسابی خیس بخوره کنده بشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بخدا من انقد اذیت میشم خدا میدونهتا حالا اینجوری نشدم و نرفتم واسه شست و شو واسه همین خیلی استرس دار ...

بابای منم اینجور شد گفت برو شستشو

ولی من با اینکه گفتن بده با گوش پاک کن قشنگ گوشامو تمیز کردم گفت شستشو نمیخواد جرم نداره

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

یادم‌نیست ولی مامانم سه روز قطره ریخت ،باید دو سه روز بریزی جرما حسابی خیس بخوره کنده بشه

اها ممنون 

منم تا فردا میزنم بعدش میرم شست و شو خداکنه کیپی گوشم باز شه انقد استرس دارممممم

بابای منم اینجور شد گفت برو شستشوولی من با اینکه گفتن بده با گوش پاک کن قشنگ گوشامو تمیز کردم گفت شس ...

من زیاد گوش پاکن میکنم تو گوشم 

دکتره هم گفت جرم ورداشته باید شست و شو بدی