2777
2789
عنوان

مادر اکسم بهم گفت تو مشکل داری 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 72 پست
دوست پسرت خودشیفته و اختلال شخصیت مرزی داشت ؟

اره 

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دوست پسرم بهم میگفت تو خودشبفته ای و ب خاطر قبافه ات مغروری و فلان ب نظرت مشکل اینه؟؟؟

اختلال شخصیت خودشیفته تو خانما خیلی خیلی کمتر از اقایون بیشتر مخصوص مرداس خودشیفتگی مخصوصا مطالعاتی که انجام دادن در کشورهای مردسالار و پسر پرست مردان خودشیفته حاد بیشترن 

دوست پسرم بهم میگفت تو خودشبفته ای و ب خاطر قبافه ات مغروری و فلان ب نظرت مشکل اینه؟؟؟

اسی پسرای تک‌پسر اکثرا اختلال شخصیت خودشیفته دارن

پیر پسرایی که سالها هرزگی کردن و مسئولیت قبول نکردن و بعد میرن دختر خیلی کم‌سن‌میگیرن مثل گلزارر نودو نه درصدشون اختلال شخصیت خودشیفته دارن 

مردای ضد زن و مردسالارن و زن‌ستیز اختلال شخصیت خودشیفتگی دارن 

مردایی که خیانت میکنن خودشیفتگی دارن تفکرشون اینه زن نباید خیانت کنه ولی مرد میتونه هر گوهی بخوره 

شاخهای اینستا و بلاگرا اکثرا اختلال شخصیت خودشیفته دارن ولی مردم ما ساده ان ظاهرشونومیبینن

مردا و پیر پسرای بچه ننه خودشیفته ان 

مردای زورگو و گستاخ و مستبد خودشیفته ان 

تو بعضی قومیتها خودشیفتگی بیشتره مثلا ترکها که پرست پرستن یسریشون 

یا کوردها که یسری مرداشون سر میبرن یا خشونت دارن 

یا عربها که دیکتاتورن 

هر قومیتی که مرداش هر غلطی میکنن ولی زناشون نباید بکنن و محدودن خودشیفتگی دارن 

مردهای شکاک علاوه بر پارانویید خودشیفتگی هم دارن 

مردانی که زنشونو یا دوست دخترشونو میتیغن و هزینه نمیکنن و پرنسسن یا دنبال پدر زن پولدارن هم اختلال شخصیت خساست دارن هم خودشیفتگی 

مردسالاری اسیب جددی به خود مردان زده 

شوهر منم خودشیفته است

نظرمو پایینتر بخون کامل متوجه میشی 

اگر میخواین متوجه بشید کسی درصد  خودشیفتگیش چقدر هست 

همون کاری که میکنه رو بکنید عییییین خودش دقیقا . اگر ناراحت شد خودشیفتس 

افراد خودشیفته تفکرشون اینه رفتار ما درسته اگر بقیه همون رفتارمارو انجام بدن بدهستند و باید توبیخ و تنبیه بشن

خودخواه و خودچس پندارن و همچی و برای خودشون خوب میدونن برای بقیه زشت 

و قبیح و استاد موذیگری و سیاست 

البته بستگی به درصد خودشیفتگی این رفتاراشون کم و زیاد میشه ولی درونشون هست 

نظرمو پایینتر بخون کامل متوجه میشی اگر میخواین متوجه بشید کسی درصد خودشیفتگیش چقدر هست همون کاری ک ...

بله دقیقا همینه 

مثل خودش رفتار میکنم طاقتشو نداره

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺