2777
2789
تنبلی داری؟پریودات منظمه؟

نه ندارم

بله منظم ترین بخش زندگیم همینه😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا این همه سال بچه نخاستی؟

توافقی بود ک با همسرم همون اول داشتیم، دلایل زیادی داشت، هر دو دانشجو بودیم، باهم و از صفر شروع کرده بودیم، قصد مهاجرت داشتیم و......

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عجیبه من خودم اقدام نیستم ولی پریودام یکم نامنظمه همش میترسم اقدام کنم نشه

من منظمه ولی الان ۸ ماه شد و خبری نیست

کلی مکمل و دارو و کیت و اصلاح سبک و ماساژ و تغذیه و...هیچی ب هیچی

من منظمه ولی الان ۸ ماه شد و خبری نیستکلی مکمل و دارو و کیت و اصلاح سبک و ماساژ و تغذیه و...هیچی ب ه ...

الهی خدا یه نی نی خوشگل بهت بده عزیزم 

تو این ایام که فاطمیه هست دل بگیر۲۰ روز حدیث کسا بخون خیلی حاجت میده

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
الهی خدا یه نی نی خوشگل بهت بده عزیزم تو این ایام که فاطمیه هست دل بگیر۲۰ روز حدیث کسا بخون خیلی حاج ...

فدای محبتت بشم مرسی از دعای قشنگت🥺🥹 چشم 🌺