2777
2789
عنوان

پریود شدم بهم توجه نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 90 پست
افرین منم دقیقا طرز تفکرم همینه

مسئله اینکه خانوما ۲هفته در ماه درگیر این قضیه ان 

خود مردها خسته میشن بخوان دو هفته از خستگی و وقت شون بزنن خانوما رو بیشتر ساپورت کنن

از اون طرف هم نگاه میکنن به بقیه خانوما ک صداشون درنمیاد یا میتونن درد و اخلاقشونو مدیریت کنن انتظارشون میره بالا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟؟؟من همشو امتحان کردم روم جواب نمیده اخه من کیست بزرگ دارم

بخدا قسم دوساله دیگه مسکن موقع پری نمیخورم شیره انگور و با آب قاطی میکنم میخورم عین آب رو آتیشه بهم گفت درد بخاطر سردی رحم تو چای هم دارچین بریز بخور

کسی با مرد و زن بی درک و شعور که ازدواج نمیکنه؟؟؟؟ میکنه؟؟؟؟درک و شعور شرط اولیه ازدواجه....میگم نیا ...

آروم باش عزیزم ما داریم صحبت میکنیم

ما شاهزاده نخواستاما پارتنر اسی زیاده بی تفاوتانتظار میره خددش مسکن بیاره و ازش بپرسع چیزی نیاز نداری بخرم؟ همین! اما عشق ایشون کلا بی توجهه

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

مسئله اینکه خانوما ۲هفته در ماه درگیر این قضیه ان خود مردها خسته میشن بخوان دو هفته از خستگی و وقت ش ...

آخه من نمیگم ۲ هفته 

من مگه انتظارم بیجاست .بهش گفتم ک روزای اول پریودی اول تا سوم من هم جسمی درد دارم هم روحی بخاطر هورمونا بهم میریزم  توی این سه روز به من‌توجه بیشتری کن 

هربار میگه چشم من مگه توجه نمیکنم فلان .باز تو عمل خراب میکنه .اخه یک چند تا جمله ی محبت امیز گفتن چقدر وقت میبره اخه؟ 

لطفا تجربه تلخ خودتو به زندگی بفیه تعمیم ندهاگر شما مرد واقعیه نداری دلیل بر این نیس که وجود نداره

اولا مثل آدم طرف بزن....من نگفتم تجربه تلخ داشتم.

دوما وقتی تو خودت خالی باشی و منتظر باشی یکی بیاد نیازت رو برطرف کنی بدبختی.

نگفتم مردها بد هستن یا نفهمن

گفتم در همون حد که یه آبمیوه بگیره و یه شکلات و جیگر بخره کافیه.

برو هی آویزون پسرها بشو که بهم توجه کنید و بهم توجه کنیم.

تاکسی خالی زیاد بوق میزنه مثل تو

فقط تئوری فقط تخیل 

اولا مثل آدم طرف بزن....من نگفتم تجربه تلخ داشتم.دوما وقتی تو خودت خالی باشی و منتظر باشی یکی بیاد ن ...

خب دوس پسر اسی همین کارم نکرده 😅مسئله اینجاس

عزیزم آروم باش

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

خب دوس پسر اسی همین کارم نکرده 😅مسئله اینجاسعزیزم آروم باش

تو آروم باش...تجربه تلخ داشتی و مرد واقعی نداشتی و دور و برت نبوده حرف اضافه بود

شما بزار ازدواج کنی....۱۰ سال ۱۵ سال  بگذره بعد تز بده

2810