2777
2789
عنوان

پریود شدم بهم توجه نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 90 پست
خداوکیلیی لوس بازی در میارین من پریود میشم مسکن و دمنوش و اینام نمیخورم مگه چه فرقی با روزای عادی د ...

نوووووووچچچچچچچچ 

نوعاشون با هم فرق داره 

تو از درد بالا میاری؟؟؟

من تا سه روز از درد بالا میارم 

اگه درد نداشتم مرض نداشتم که مسکن بخورم الکی کهههههه 

ندیدی کلا بعضیا دردشون شدیده بعضیا عادی؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم تو اینستا زیاد میچرخی مگه ما پریود نمیشیم اینجورم که میگی نیست خب سطح هورمونا یه مقدار جابه ...

من خودم وقتی اون مریض میشه خیلی بهش توجه میکنم و انتظار داشتم اونهمه توجه من برگرده  

ی سرما خورده ساده خورده بود یک هفته یککککک هفته  بکوب غر غر میکرد  در نهایت خودش فهمید ک چقدر لوس شده گفتش تو داری بد عادتم میکنی 

بعد الان به شرایط روحی و جسمی من هیچ واکنشی نشون نداد

خب قرار نیس همه مثل هم باشن!!😕

میدونمممممم ولیی مردا ک پریود نمیشن درک کنن کههه اینجوری فقط خودشو کوچیک میکنه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
2805
خداوکیلیی لوس بازی در میارین من پریود میشم مسکن و دمنوش و اینام نمیخورم مگه چه فرقی با روزای عادی د ...

خب شما تیر نمیخوره من خودم میفتم کف خونه  دلپیچه تهوع و خونریزی  مهده درد بد خلقی افسردگی همه اینارو باهم میگیرمدقیقا مثل بارداری و زایمانه برای یکی آسونه ولی یکی سخت

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

این چه قانون جدیدیه دیگ...پس مادرهای ما چیکار میکنن؟تا عمر دارم هیچ وقت یک بار هم این کلمه رو از مادرم نشنیدم یا رفتاراش به نوعی باشه بخواد این کارارو کنه.جوری که من کامل تا ۱۵ سالگی اصلا نمیدونستم چنین چیزی در زنان هست.واقعا نسل جدید خیلی لوس شدید...خود مرد هم هزاران مشکل مختلف داره تو زندگیش که شماها باید آرومش کنی ولی اینکارو انجام نمیدید فکر میکنید چون مرده نیاز به توجه و محبت نداره که سخت در اشتباهید.

خب مگر غیر اینه که ما زنا از نظر هورمونی و فیزیولوژی در این چند روز نیاز به حمایت و محبت شریک زندگی ...

مجردی احتمالا 

حمایت و محبت باید باشه ربطی به پریود نداره.

ولی اینکه توقع مکرر داشته باشیم زمان پریود تخیلیه 

خانم ها خودتون رو جمع کنید 

نوووووووچچچچچچچچ نوعاشون با هم فرق داره تو از درد بالا میاری؟؟؟من تا سه روز از درد بالا میارم اگه در ...

نه من دورم ندیدم کسی دردش انقدر شدید باشه

انشاله بهتر میشین ولی وقتی مردی درک نمیکنه بهتره خودتو براش لوس نکنی چرا باید محبت گدایی کنه ؟شوهرش اگع  میخاست بفهمه تا الان میفهمبد 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

عزیزم من از ۷ صبح تا الان دل درد شدید بودم 

و در این حال  بسیار عصبی ام  هم از دست اون بنده خدا هم هورمونام بهم ریخته 

لطفا رو اعصابم نرو و برای اینکه دعوامون نشه تاپیکو ترک کن 

مرسی قربونت برم 

خب شما تیر نمیخوره من خودم میفتم کف خونه دلپیچه تهوع و خونریزی مهده درد بد خلقی افسردگی همه اینارو ...

چیبگم انشاله از  این ب بعد بهتر باشین 

مجردی احتمالا حمایت و محبت باید باشه ربطی به پریود نداره.ولی اینکه توقع مکرر داشته باشیم زمان پریود ...

من یه مردو فقط بخاطر نیاز عاطفی میارم تو زندگیم از جهات دیگ نیازی ندارم بهش

اگ همین یه کاربردم نداره کلا نباشه بهتره

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

هفت روز نه ...درد روز اول که وحشتناکه بعدم چرا منو میزنی مگه تقصیر منه؟🥲🤣

نزدم کهههه....میگم یعنی اینکه خیلی رویایی فکر کنیم این جوری نیست....مجردها رویایی فکر میکنن اون وقت بعد ازدواج سرخورده میشن و توی ذوقشون میخوره

من خودم وقتی اون مریض میشه خیلی بهش توجه میکنم و انتظار داشتم اونهمه توجه من برگرده ی سرما خورده سا ...

خوب انتظارتون بیجا بوده خودتون هم‌ تجربه داشتید ک صدبار از قبل گفتید و توجه نکرده شماهم مثل خودش رفتار میکردید 

2810