2777
2789

سریال خانواده جدید رو دیدید؟

بدون سانسور و با سانسور کلا دیدید ؟ راجع چیه من سه چهار سال پیش دیدم.

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش،روزگار براى تو چه در آستین دارد!☕️

منظورت همون مرد است که اسمش تری بود بعد چندسال خانوادشو پیدا کرد ؟؟؟

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
منظورت همون مرد است که اسمش تری بود بعد چندسال خانوادشو پیدا کرد ؟؟؟

بله همون که یه زن تهیه کننده داشت اسمش یون‌هی بود.

تری تو آمریکا بزرگ شد ولی اصالتش کره جنوبی بود.

دیدینش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همون که یه زن تهیه کننده داشت اسمش یون‌هی بود.تری تو آمریکا بزرگ شد ولی اصالتش کره جنوبی بود.دید ...

اره دیدمش خیلی قشنگه 

بعد تری میفهمه باعث گم شدن زنعموش 

سانسورم زیاد داره مخصوصا اونجاهایی که برادر یون هی عاشق خواهر تری میشه

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
2804
اره دیدمش خیلی قشنگه بعد تری میفهمه باعث گم شدن زنعموش سانسورم زیاد داره مخصوصا اونجاهایی که برادر ی ...

منم هم از تلویزیون سانسور شده دیدم هم از گوگل بدون سانسور و با زبان کره ای(ترجمه زیر نویس فارسی) دیدم.

برادر یون هی خیلی وقت بود با مالسوک دوست بود تو تولد مادر تری مالسوک و برادر یون هی می‌فهمن که فامیلن.

مادر سه‌گوانگ (سه گوانگ همون برادر یون‌هیه که عاشق مالسوک میشه) خیلی به مالسوک بدی میکنه و حرفای بدی هم راجعش میزنه.

ولی یون هی و مالسوک ارتباطشون خوب میشه.

شما هم بدون سانسور دیدین؟

منم هم از تلویزیون سانسور شده دیدم هم از گوگل بدون سانسور و با زبان کره ای(ترجمه زیر نویس فارسی) دید ...

اره بدون سانسور دیدم کلا فیلم قشنگیه یه حس خوبی داره مخصوصا رابطه ی خواهر دومی تری بااون پسره که مدیر رستوران اگه اشتباه نکنم 

وسوسه شدم دوباره ببینمش