2777
2789

سلام خانوما هرکی دوست داره شغل و میزان درامدش رو صادقانه بگه اگه خانه دارم هستین پدر یا همسر پول میده میتونید بگید 

شاید بتونیم تو بعضی کارها و شغل ها ایده بگیریم از هم 

شوهرم از ۵ صبح میره تا ۳ ظهر گاهیم ۹ونیم ۱۳ تومننن😍😍 انگیزه گرفتی؟😐

خدا برکت بده به زندگیتون عزیزم 

منظورم خوده خانوم ها بود که شاغل هستن سر چه شغل هایی هستن و چه میزان درامد دارن چون خیلیا الان نیاز به پول و درامد دارن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
خدا برکت بده به زندگیتون عزیزم منظورم خوده خانوم ها بود که شاغل هستن سر چه شغل هایی هستن و چه میزان ...

اها خیلی ممنونم خوشگلم 😘

جونم برات بگه خودمم بیکارم حتی هیچوقت هزارتومنم ندارم تااااا یارانهههه بدننن😍😍😍😐😐😐🙁🙁🙁

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه  
اها خیلی ممنونم خوشگلم 😘جونم برات بگه خودمم بیکارم حتی هیچوقت هزارتومنم ندارم تااااا یارانهههه بدنن ...

درک میکنم عزیزم منم بیکارم دوست دارم یه شغلی رو شروع کنم یه کار هنری بتونم به درامدی داشته باشم 

خانوما یه لحظه بیاین تاپیک آخرم برای یه جوونی که تو کماست دعا کنین یا صلوات بفرستین..خیلی احتیاج داره❤️‍🩹🥺لطفااااا

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
2809