2777
2789

از بس حرفه ای هستین

من عقدم نامزدم خیلی سادست خیلیییی

همیشه در دسترس هیشکی باهاش تعارف نداره سر راه اینو بخر اون جا مونده اونم بیار

من اینو چطوری جمعش کنم از الان بهم یاد بدین🥲🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
زندگی خودش درسش میده .خودتم با سیاست برو جلو

مشکل اینه ک من سیاست بلد نیستم

پولاشم این وسط الکی الکی میره اخه این چه کاره دختر عمومه که دارو هاشو بخره باد دوهفته پولشم ندن

رسوا سو استفاده میکنن ازش

مشکل اینه ک من سیاست بلد نیستمپولاشم این وسط الکی الکی میره اخه این چه کاره دختر عمومه که دارو هاشو ...

تو خرج کن ازش پول بگیر که پول تو دستش نباشه که به این کارا خرج کنه

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
مشکل اینه ک من سیاست بلد نیستمپولاشم این وسط الکی الکی میره اخه این چه کاره دختر عمومه که دارو هاشو ...

با زبون خرجا خودت بگیر دستت و پس انداز کن . الان تو زندگی نرفته خرج بیاد دستش وقتی افتاد به کرایه دادن و خرج خونه خودش درست میشه.مطمین باش

شوهر منم همین بود هر کاری کردم جواب ندادبدتر بامن بد شد وگف فامیل وخانوادمن توبه اونا حسودی میکنی کولر جاری خراب میشد میزنگید ،دسشویی فلانی میگرف میزنگید اچار فرانسه فامیل بود،بچم که دنیا اومد شوهرم دیدهیچکس محل نمیده واین خودشوبرابچهای داداشش جر میدادخرج میکرد براشون ،تازه حساب کتاب دستش اومد وکشید کنار 

من از عقد شروع کردم بهش گفتم چرا کارای بقیه رو انجام میدی در صورتی که وظیفه تو نیست گفت اونا هم به د ...

خوش بحالت

اینم قشنگ بشینی باهاش حرف زنی منطقیه قبول میکنه ولی من بلد نیستم🥲

2809