صدسالتنهایییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 5274 عنوان اخ یه کاری کردم تو باشگاه ابروم رفت 812 بازدید | 67 پست بعضی وقتا خیلی گیج میشم مث امروز شلوار باشگامو تو خونه جاگذاشته بودم .ساکو باز کردم تو باشگاه دیدم نیاوردمش ...با شلوار جینم ک نمیشد ورزش کرد...ی دختره اونجا بود گفت من ی شلوار اضافه با خودم اوردم ...خیلی مهربون بود کلی ازش معذرت خواهی کردم ولی مجبور شدم بپوشمش...هرچی گفتم تروخدا بزار ببرم خونه تمیز میشورم گفت ن اشکال نداره اصلا ببر واسه خودت ...گفتم بخدا زیاد دارم جاگذاشتم دیگه نمیتونستم برم خونه بیارمش شوهرم خیلی حساسه....یکی دوبار وسیله جاگذاشتم کلی طعنم زد ک تو گیجی...بچه ها بنظرتون زشت نمیشه اینکارم؟ خودم عذاب وجدان دارم اصلا ی حس بدی داشتم شلوار دختره تو پام بود...کلی هم اسپری زدم بهش ک یوقت بو عرق نده بدش بیاد.. امروز | 14:55 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صدسالتنهایییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 5274 باید میبردی میشستیش قبول نکرد زیاد گفتم
arisajooon عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3207 واقعا ک سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید
صدسالتنهایییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 5274 خب اونم میبره میشوره دیگه. پیش میاد بابا الان پیش خودش نگه دختره چه پررو بود شلوارمو پوشید...
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 5773 کاش شلوارو قبول میکردی جاش واسه اون یه نو کادو میخریدی میدادی بهش جهان به ساز ما نرقصید، اما از ما رقصندگان خوبی ساخت!🖤
hicp عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1045 شاید وسواسه حتما خودش باید بشوره نه استرس نگیر خودش راضی بوده که پیشنهاد داده دیگه منم چیزی به کسی قرض خودش بشوره بازم خودم میشورمش متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺
صدسالتنهایییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 5274 کاش شلوارو قبول میکردی جاش واسه اون یه نو کادو میخریدی میدادی بهش اره اینم خوب بود
نیکو_یه_کاربر_قدیمی عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 4933 الان پیش خودش نگه دختره چه پررو بود شلوارمو پوشید... نه خودش خواسته کمکت کنه دیگه..سخت نگیر
arezooxyz1360 عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 2436 من بودم اون تایم و ورزش نمیکردم لزومی هم نداشت چیزی ب شوهرت بگی ک سرزنشت کنه هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
ابری_خاکستری عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 436 الان پیش خودش نگه دختره چه پررو بود شلوارمو پوشید... نه نمیگه. وقتی خودش بهت داده یعنی دلشو داشته که بهت گفته و کمکت کرده.وگرنه شما که به زور از ساکش بر نداشتی.