2777
2789
عنوان

پسرم متولد آبان نود و نه

186 بازدید | 32 پست

نیمه دوم سال۹۹ بدنیا اومده ، چه سالی میره مدرسه؟ 

مخم پیچ خورد از بس حساب کردم و با شوهرم بحث کردم 

الان برای ثبت نام مدرسه , ۷ سال باید کامل باشه یا ۶؟؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سال دیگ میره پیش ۱ 

سال بعدش پیش ۲

و سال بعدش اول دبستان

یعنی ۳سال دیک.۷سالگی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
سلام عزیزم ۴۰۵ پیش دبستانی ۲ باید بره و ۴۰۶ کلاس اول

خودمم همین نظر رو دارم 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

ببین اسی یکی دیگ اینجوری بود توی ۸ سالگی کلاس اول رفت متاسفانه یکسال از زندگیش عقب میمونه بچت 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

2810