2777
2789
عنوان

پرده حریر ساده شاین یا پتینه

251 بازدید | 26 پست

کدوم شیکتره ؟

من پتینه رو نمیدونم چطوریه کسی داره راضی باشه ؟

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حریر شاین ساده دارم و هرروز از انتخابم راضی ترم خیلی ساده و شیکه واقعا😌

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
حریر شاین ساده دارم و هرروز از انتخابم راضی ترم خیلی ساده و شیکه واقعا😌

ممنون

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
شال رنگی هم باهاش ترکیب کن

اره قصدم شال کرم رنگ هست 

حالا بنظرتون تک رنگ بهتره یا دورنگ

پتینه قشنگه.  ولی داره کم کم از مد میفته 

هرچقد ساده تر بگیری.  شیکتره و هیچوقتم مدش نمیره  و از تازگی نمیفته.  

حریر سفید ساده شاین قشنگه،  و برای شال اینور و اونور پرده  مخمل نازک بردار. یا نوع دیگه ای از مخمل. که یادم رفته اسمش

من به انتخاب پرده سرا، برای عید زدم.  هم اتاق خوابو هم سالن رو. اگر اشتباه نکنم جنس کتان هازان زدم. ساده اس. و برای وسط پرده سالن حریر سفید شاین زدم که توش رگه های طلایی هم داره. 

خود پرده سرا برو.  بگو راهنماییت کنن 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

حریر شاین ساده 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
پتینه قشنگه. ولی داره کم کم از مد میفته هرچقد ساده تر بگیری. شیکتره و هیچوقتم مدش نمیره و از تازگ ...

ممنون دوست عزیز

2810