2777
2789
عنوان

به نظرتون خدامیگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 48 پست
حق الناسه عزیزم خدا قطعا حواسش به تو هست و اون آدم تاوان دلی که از تو شکسته رو پس میده فقط نگران نبا ...

کاری جز صبوری و توکل به خداازدستم برنمیاد😞

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
سر حجاب اهنگ گوش ندادن مهریه سرکار رفتن من ،که همشو اول قبول کردن اخرش زدن زیر همچی که دخترتون اهنگ ...

خوب شدن خودشون شر خودشون کم کردن،ایناتاآخر عمر ذلیلت میکردن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کاری نکردم خودش و خانوادش زدن زیر قولای که داده بودن و میخاستن تحت فشارم بزارن که سکوت کنم و تااخ ...

من میدونم الان اوضاع برای شما سخته احتمالا. 

احساس شکست میکنین. فکر میکنین گول خوردین، خواسته نشدین، علاقه تون هدر رفته...

اما از این دید نگاه کن که شما دو تا آدم بودین که به همدیگه نمیومدین. 

کسی که رفته همون بهتر که رفت.

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
عزیزم از خدا بخواه اتقدر در خوشبختی غرقت کنه که زخمی که روی دلت زدن رو فراموش کنی من هم همین رو از خ ...

فداتشم چشم❤️❤️

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
2805

ببین عزیزم خدا تا شما نبخشی وحلال نکنی که اونو نمی بخشه اگه این دنیا تقاصشو نده اون دنیا حتما تقاص پس میده

ولی یه چیزی بگم نشین منتظر بدبختی اون آدم باش که مثلا وقتی که شمارو ول کرده به خاک سیاه بشینه 

خودتو جمع و جور کن جوری زندگی کن که حسرتت رو بخوره 

اگه میتونی کینه رو بزار کنار از خدا بخواه بهترین آدم و سر راهت بزاره به این همیشه فکر کن که اون آدم زندگیت نبوده چه بهتر که زودتر فهمیدی و این که متوسل شو به خانم حضرت زهرا برای ازدواج خوب خیییلی حاجت میدن

منم تو شرایط شما هستمانشالله تقاص پس میدن نامردای سنگدل

امیدوارم🫂

بچه ها من فردا دادگاه دارم داخل ابلاغیه زده 6غروب باید اونجا باشم اخه مگه دادگاها تا 6غروب بازن؟ اگه ...

شماره نداره زنگ بزنی؟

خوب شدن خودشون شر خودشون کم کردن،ایناتاآخر عمر ذلیلت میکردن

اره خداروشکر میکنم ولی خب چرا خداسرراهم قرار داد وقتی تهش اینجوری شد🥲

من میدونم الان اوضاع برای شما سخته احتمالا. احساس شکست میکنین. فکر میکنین گول خوردین، خواسته نشدین، ...

من به خدا میگم چراازاول اومدن پس؟اونا که میدونستن من چجوریم چراازاول هیچی نگفتن🥲

ببین عزیزم خدا تا شما نبخشی وحلال نکنی که اونو نمی بخشه اگه این دنیا تقاصشو نده اون دنیا حتما تقاص پ ...

من که سپردمشون به خدا دیگه

چشم❤️

واقعن سخته ک

من همیشه به خدامیگم ایناکه میدونستن من چجور ادمیم چرالحظه اخری بهم زدن🥲

2809