2777
2789
عنوان

به نظرتون خدامیگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که  دیگه سپردم به خدا ولی بعضی وقتایاد کاراشون میفتم عمیقا دلم میگیره پس عدالت خداکجاست

فداتشم❤️❤️

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
2805
فعلا که دور،دور اوناست خوش و خرمن بدون ذره‌ای عذاب وجدان🙂

قربونت بشم خدا از حق بنده هاش نمیگذره.اگر حقی ازت ضایع شده بابتش جواب پس خواهد داد.باید توبه کنه و از خدا درخواست بخشش کنه و بعد یا باید ازت حلالیت بطلبه یا به نیتت کار خیر انجام بده که بتونه با اون اعمال اون دنیا دلت رو نرم کنه که حلالش کنی.

ولی قشنگم کینه و نفرت رو تو دلت نگه ندار.ببخش و عبور کن.ان شاء الله خدا خیر برات رقم بزنه تو زندگیت❤️😌

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

حق الناسه عزیزم 

خدا قطعا حواسش به تو هست و اون آدم تاوان دلی که از تو شکسته رو پس میده فقط نگران نباش و به خدا توکل کن💔🫂

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

تا وقتی از طرف حلالیت نگیره 

خداهم نمیگذره 

چون حق الناسه

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
من که دیگه سپردم به خدا ولی بعضی وقتایاد کاراشون میفتم عمیقا دلم میگیره پس عدالت خداکجاستفداتشم❤️❤️

عزیزم از خدا بخواه اتقدر در خوشبختی غرقت کنه که زخمی که روی دلت زدن رو فراموش کنی من هم همین رو از خدا برات میخوام واین ادم رو رهاش کن خود طبیعت میدونه چجوری بازتاب کارهاش رو بهش برگردونه

من که دیگه سپردم به خدا ولی بعضی وقتایاد کاراشون میفتم عمیقا دلم میگیره پس عدالت خداکجاستفداتشم❤️❤️

منم تو شرایط شما هستم

انشالله تقاص پس میدن نامردای سنگدل

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
چرا ول کردن رفتن

سر حجاب اهنگ گوش ندادن مهریه سرکار رفتن من ،که همشو اول قبول کردن اخرش زدن زیر همچی که دخترتون اهنگ گوش نده تومراسمشون هم اهنگ نداشته باشن،حجاب داشته باشه  سرکار نره مهریه فقط۱۴سکه و...خیلی چیزای دیگه

اینارو اگه ازاول میگفتن خب اینجوری نمیشد😞

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
2809