ازپسری که یه دختر رو وابسته خودش کرد تامرحله ازمایش خون و..اینا پیش رفتن ولی لحظه اخری به دلایل مسخره ای بهم زد وابروی اون دختر برد بعد چندماه داماد شد,خدا ازش میگذره؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فعلا که دور،دور اوناست خوش و خرمن بدون ذرهای عذاب وجدان🙂
قربونت بشم خدا از حق بنده هاش نمیگذره.اگر حقی ازت ضایع شده بابتش جواب پس خواهد داد.باید توبه کنه و از خدا درخواست بخشش کنه و بعد یا باید ازت حلالیت بطلبه یا به نیتت کار خیر انجام بده که بتونه با اون اعمال اون دنیا دلت رو نرم کنه که حلالش کنی.
ولی قشنگم کینه و نفرت رو تو دلت نگه ندار.ببخش و عبور کن.ان شاء الله خدا خیر برات رقم بزنه تو زندگیت❤️😌
النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواباند و زمانی که بمیرند بیدار میشوند)
خدا قطعا حواسش به تو هست و اون آدم تاوان دلی که از تو شکسته رو پس میده فقط نگران نباش و به خدا توکل کن💔🫂
یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
من که دیگه سپردم به خدا ولی بعضی وقتایاد کاراشون میفتم عمیقا دلم میگیره پس عدالت خداکجاستفداتشم❤️❤️
عزیزم از خدا بخواه اتقدر در خوشبختی غرقت کنه که زخمی که روی دلت زدن رو فراموش کنی من هم همین رو از خدا برات میخوام واین ادم رو رهاش کن خود طبیعت میدونه چجوری بازتاب کارهاش رو بهش برگردونه
سر حجاب اهنگ گوش ندادن مهریه سرکار رفتن من ،که همشو اول قبول کردن اخرش زدن زیر همچی که دخترتون اهنگ گوش نده تومراسمشون هم اهنگ نداشته باشن،حجاب داشته باشه سرکار نره مهریه فقط۱۴سکه و...خیلی چیزای دیگه