2777
2789
عنوان

بابام ماشین رو به نامم نمیزنه حتی اگر طلاهامم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 35 پست
مگه با پول خودت میخوای ماشین بخری که بزنه به نام خودت؟

با طلاهام

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

ولی اگر با پول خودت طلا خریدی ندهاز طرف کسی میگم‌ ک ماشین داره خانواده پسره پرو شدن

چرا پررو شدن؟خب دختر خودش ماشین داشته باشه بره سرکار بیاد بده؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید الان اینجوری میگه بعد ازدواج ماشینو میده

نه بابا اتفاقا به همین دلیل به نامم نمیزنه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

خب نبری خونه شوهر کی قراره بعدش استفاده کنه ازش😐

خودش

2804
از قدیم گفتن خر واسه اونیه ک سوارشه...خب تو سوارشو چیکار داری به اسم خودته یا پدرت وقتی پدرت داره بر ...

دیگه وقتی ازدواج کردم نمیتونم ببرمش خونه خودم

طلاهاتو با پول خودت خریدی؟

نه هدیه بوده

چرا پررو شدن؟خب دختر خودش ماشین داشته باشه بره سرکار بیاد بده؟

ببین منم همین فکر داشتم خوب 

همه میگفتن نکن رو نکن همه چیو 

مثل منکولا رو کردم 

پولای پسره تا گرون آخرش باباش می‌گرفت مثلا لوازم می‌خره براش 

از حقوق من خرج میکرد هیچی نبود 

ولی تا حقوق خود پسرشون کم میشد حتی ماهر عوضیش می اومد میگقت پولاتونو چیکار میکنین 

زدن زیر عروسی 

تمام مسافرت با ماشین من بود هیچکی نیومد بگه ماشین هست برین 

خوب ک میرفتیم می اومدن میگفتن پولاتونو جمع کنین چرا مسافرت میرین

شوهرم خرج ماشین می‌کنه 

ولی حتی زیر خونه خریدن هم زدن

ن شب چله نه عیدی درست نه هیچ طلای 

ببین از همینجا میسوزی که ماشین دادی پول دادی 

خاهرای عوضیش مادر عوضی تر از خودش اینا ندید 

بهشون هم میگی هیچ‌کار نکردین شاکی هم میشن

دیگه وقتی ازدواج کردم نمیتونم ببرمش خونه خودم

عزیزم موقعی ک شما بخوای ازدواج کنی شاید اصلا این ماشین نباشه شاید مجبور بشی واسه خرید جهیزیه حتی ماشین هم بفروشی از الان داری غصه چندسال دیگه میخوری؟؟؟

ببین منم همین فکر داشتم خوب همه میگفتن نکن رو نکن همه چیو مثل منکولا رو کردم پولای پسره تا گرون آخرش ...

به شدت ملموس و قابل درک

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
ببین منم همین فکر داشتم خوب همه میگفتن نکن رو نکن همه چیو مثل منکولا رو کردم پولای پسره تا گرون آخرش ...

ای وای چقدر بد 

من ی خواستگار دارم پس بهش نگم ماشین دارم

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

2809