2777
2789
عنوان

دلخوشی ها کم نیست 🌱🦋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 15243 بازدید | 604 پست
اتفاقا نور انسانیت هم به ذهنم تابیده هم به قلبم .هر کسی شما رو تایید میکنه مطمئنا کوته فکر و سطحی نگ ...

عزیزم عکسای خیلی معمولی گذاشته چیز خاصی نیستن به نظرم

برای خودت زندگی کن🫠🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلمچشم انلاین شدی میذارمچقد حیف کاش بشه به ادامه دادن درست فکر کنی در کنار ازدواج🥺

قربونت گلم ممنون ، دیگه جزو محالات شد ایشاالا تو ب جای خوبی برسی

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 
اتفاقا حتما یک مقدار سعی کنید خودتون و آنالیز کنید واقعا براتون لازمهو این شعر مولانا کاملا وصف حال ...

باورت میشه دیشب ک تو تاپیکت بودم گفتم بی حاشیه ترین معصومس اصلا کسی نقدش نمیکنه بحث نمیکنه و... الان اینو دیدم خندیدم راس گفتن نمیتونی همه رو از خودت راضی نگه داری 😂

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 

چرا درموردت حاشیه میسازن مهربون🙃

تاپیک دیروزی رو خوندن که نظر هم دادی 

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

عزیزم خیلی از شکرگذاریت لذت بردم و امیدوارم خداوند بهترین هارو برات رقم بزنه ❤️

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

عزیزم من مثل کاربرای دیگه نیستم که با دو تا جانم گفتن شما به شعور و عقل خودم شک کنم.سطح فکر شما پایی ...

شما چون کمبوداتو و نداشته هاتو تو وجود ادمایی مثل مصی میبینی اروم قرار نداری اگه زندگی عادی داشتی خیلی ساده از کنار این تاپیکا میگذشتی و توجه نمیکردی چون خودتو کم میبینی دوست داری سم پراکنی کنی طوریکه فقط سم پراکنی ارومت نمیکنه تاپیکم میزنی تا تاییدیه بگیری 

به خاطر همین اخلاقته که تو زندگی شخصیتم همه باهات مشکل دارن 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

شما هنوز نامزدی ازدواج نکردین؟ 

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
2810