2777
2789
عنوان

دوست بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 36 پست
اره حتما همینکارو میکنم من کمک خواستم ولی بعضیا انگار دوست دارن هی با این و اون دعوا بگیرن

متاسفانه فرهنگ ندارن 

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما عصبانی از دوستات ، دلسوزشون بودید دلتونو، هوا برشون میداشته، میفهمم. ولی این مساله از بیشعوریشون ...

دقیقا حرف منم همینه ولی بعضیا انگار مشکل دارن کلا

گفتم عشق ما یه اشتباهه ، نکن گفتم بهت یه چاهه انتهاشو نرو...@E

منم دوران دبیرستان دوست صمیمی داشتم همکلاسیم بود، پیش دانشگاهی کلاس هامون جدا شد دیگه تماساش کمرنگ شد و بعدا دیدم یه دوست صمیمی دیگه پیدا کرده ، اینا رو گفتم که بگم خیلی تعجب نکن بعضی آدما همینجوری ان یهو عوض میشن، الانم میبینی رفتارش عوض شده کاری به کارش نداشته باش، خودش اگه بخواد باهات حرف میزنه اگر هم پیگیر نشد که دیگه بیخیالش شو. 

2804
منم دوران دبیرستان دوست صمیمی داشتم همکلاسیم بود، پیش دانشگاهی کلاس هامون جدا شد دیگه تماساش کمرنگ ش ...

اره بابا واقعا من سرش خیلی سختی کشیدم و اذیت شدم کلی تهمت زدن بهم فقط برای دوست بودن باهاش ولی خب واقعا حقم این نبود

ببین عزیزم تو الان فقط باید ازش بپرسی که چرا داره اینطوری میکنه اونم برای اینکه اگر خودت مشکلی داری حلش کنی. ما مسئول این نیستیم که کاری کنیم که بقیه ما رو دوست داشته باشن اگر خوششون میاد ازمون که بمونن و چه بهتر. اگرم تصمیمشون عوض شد و دیگه از ما خوششون نیومد خیر پیش. اینجوری فکر کنی اذیت نمیشی 

ببین عزیزم تو الان فقط باید ازش بپرسی که چرا داره اینطوری میکنه اونم برای اینکه اگر خودت مشکلی داری ...

اره منم مشکلم موندش نبود مشکلم دلیلش بود