2777
2789
عنوان

دوست بیشعور

472 بازدید | 36 پست

بهش پیام دادم بعد دو روز جواب داد وسطش یهم رفت اقا منم انقدر نگرانش بودم بعد دوروز دیدمش گفت حوصله نداشتم جواب بدم...بار اولشم نیست هی میگم خربشی اگه بهش دوباره پیام بدی ولی خیلی دوسش دارم نمیتونم واقعا

بهش گفتم ناراحتم کردی گفت من جواب هیچکیو ندادم باید درک کنی بهش گفتم من اینهمه بدبختی کشیدم برا تو بعد اینه جوابم ؟ بعد کلا بحثو عوض کرد و اینا

گفتم عشق ما یه اشتباهه ، نکن گفتم بهت یه چاهه انتهاشو نرو...@E

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
انقد آویزون نباش

جدی آویزونم؟دلم برا خودم سوخت من فقط فکر کردم دوستای صمیمی میتونن بهم پیام بدن که خب میتونن رفتار اون اشتباه بوده یا من اویزونشم؟با بقیه هم بیس چارساعته داره حرف میزنه فکر کنم از من خوشش نمیاد 

آها از اینایی ک فاز گرفتی ک عاشق دوستتی؟؟ایشالا مدرست تموم شد دقیقا از روز بعدش عاقل میشی

عاشق دوستمم چیه این چرت و پرتا چیه‌..دارم میگم دوست صمیمی مه بعدشم ۱۸ سالمه دیگه فکر نکنم بچه باشم شما مثل اینکه قصدتون کمک نیست

ایکجور نگید بش!

بابا ول‌کن من نمیدونم کی به اینا نی نی سایت رو معرفی کرده انقدر تو فاز مدرسه و اینان هممون این دوران رو داشتیم ها ولی حرصم میگیره چون میدونم مدرسش تموم شه میدونه چه تباهی بوده و خودشو برای کی کوچیک کرده 

بابا ول‌کن من نمیدونم کی به اینا نی نی سایت رو معرفی کرده انقدر تو فاز مدرسه و اینان هممون این دوران ...

دقیقا منظورتون چیه؟ من ۱۸ سالمه بچه نیستم بعدشم یه دوست نیمتونه نگران دوست صمیمیش شه؟ مشکلتون چیه واقعا؟

واسه بقیه اینطوری نیستم همه برنم بچپمه ولی این یکی...

ببین

تو نه احمقی نه ساده و نه ..متوجهت هستم خودت میدونی اما هنر یک انسان به این نیست که چیزایی که براش مهم نیستن رو رها کنه

بعضی وقتا نمیتونی کسیو مجبور کنی که تورو دوست داشته باشه یا برات وقت بزاره و تو باید آماده‌ی ترک کردن هر چیزی که برات مهمه هم باشی ، مطمئنا بعد از اینکه اینکارو کردی خدا انسان های بهتری رو سر راهت قرار میده

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .
2809