2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جاری من ۴۱ سالگی ناخواسته باردار شد یعنی واقعا نمی‌خواست چون پسرشم بزرگ بود 

میگه خیلی زود خسته میشم اصلا حوصله و اعصابی که برای پسر بزرگم داشتم برای این ندارم 

کمردرد دارد گرفته ...میگه تو سن بالا دیگه نباید باردار شد چون واقعا حوصله و اعصاب میخواد 

راستم میگه قشنگ مشخصه عصبی و پژمرده و دل نازک شده خیلیییی 

2804

سن بالا منظورت کی هست 

خب آدم قوای جسمیش کمتر میشه 

من ۳۵ سالمه بارداری دومم هست 

بارداری اول ۲۸ ساله بودم برام بهتر بود 

این بارداری برام سخت تر شده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

منم الان تو سن ۳۸ باردارم‌ بچه دومم رو برای اولی هم سخت گذشت اینم همینطور آخه دیگه این سنا سنی نیست همه باردار میشن مخصوصا افراد تحصیل کرده تا لیسانس بگیریم بعد فوق و دکترا میعلوم دیر میشه تمام دوستامم همین هستن حتی خواهرم

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️
الان واقعا پشيموني

اولش که سه تا سقط تو سه سال اخیر داشتم. دو تا سندروم داون مثبت، بدون هی سابقه ای ، فقط گفتن بخاطر سن بالاست.

الانم هفته ۲۳، فقط تو تختم، کلی مرض دیگه دارم، با خودم میگم، من که نمیتونم تو شکمم نگه دارم، بعد تولد چجور نگه دارمش. ۴۱ سالمه، یه دختر دارم ۸ سالشه.

حالا امیدوارم بعد اینهمه درد تحمل کردن ، سالم دنیا بیادش

2809